Mattivi, F.; Caputi, L.; Carlin, S.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Ghiglieno, I.; Tardaguila, J.; Nanni, V.; Vrhovsek, U. (2011). Vini particolarmente "pepati": da conoscere, comunicare, valorizzare. In: Enoforum 2011: innovazione ed eccellenza: atti, Arezzo, 3-5 maggio: 46. handle: http://hdl.handle.net/10449/20048
Citation: | Mattivi, F.; Caputi, L.; Carlin, S.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Ghiglieno, I.; Tardaguila, J.; Nanni, V.; Vrhovsek, U. (2011). Vini particolarmente "pepati": da conoscere, comunicare, valorizzare. In: Enoforum 2011: innovazione ed eccellenza: atti, Arezzo, 3-5 maggio: 46. handle: http://hdl.handle.net/10449/20048 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Food Quality and Nutrition Department # CRI_2011-JAN2016 |
Authors: | Mattivi, F.; Caputi, L.; Carlin, S.; Stefanini, M.; Valenti, L.; Ghiglieno, I.; Tardaguila, J.; Nanni, V.; Vrhovsek, U. |
Title: | Vini particolarmente "pepati": da conoscere, comunicare, valorizzare |
Issue Date: | 2011 |
Language: | Italian |
Nature of content: | Abstract in Atti di convegno/Conference abstract |
Appears in Collections: | 03 - Conference object |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.