Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Larcher, R.; Beretta, C.; Olivari, A.; Eccli, E. (2004). Misura dell'azoto prontamente assimilabile dal lievito nei mosti d'uva ed esempi di applicazione. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 57 (1/2): 13-27. handle: http://hdl.handle.net/10449/17619
Citation: | Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Larcher, R.; Beretta, C.; Olivari, A.; Eccli, E. (2004). Misura dell'azoto prontamente assimilabile dal lievito nei mosti d'uva ed esempi di applicazione. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 57 (1/2): 13-27. handle: http://hdl.handle.net/10449/17619 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Department of laboratory analysis and research # CS_OLD |
Authors: | Nicolini, G.; Versini, G.; Corradin, L.; Larcher, R.; Beretta, C.; Olivari, A.; Eccli, E. |
Title: | Misura dell'azoto prontamente assimilabile dal lievito nei mosti d'uva ed esempi di applicazione |
Journal: | RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA |
Issue Date: | 2004 |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
Files in This Item:
File | Description | Type | License | |
---|---|---|---|---|
Nicolini et al 2004_Riv_Vitic_Enol_57(1-2)_13-27 yeast assimilable nitrogen.pdf | N/A | Tutti i diritti riservati (All rights reserved) | Open AccessView/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.