PORRO, DUILIO
PORRO, DUILIO
CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE AGRARIA FORESTALE E AMBIENTALE
Fertilizzazione 2025 del vigneto: come impostrala sulla base della scorsa annata
2025-01-01 Porro, D.
Viticoltura 2025: Guida pratica alla coltivazione integrata e biologica della vite
2025-01-01 Dall’Agnol, N.; Del Fabbro, R.; Chiusole, M.; Lucin, R.; Margoni, M.; Mattedi, F.; Zuanazzi, M.; Penner, F.; Bondesan, D.; Corradini, S.; Cristoforetti, A.; Matte', B.; Porro, D.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R.; Zottele, F.
Un approccio innovativo alla nutrizione del melo
2024-01-01 Waldner, A.; Dallago, G.; Porro, D.
Caratteristiche vegeto produttive di sei cloni di Pinot bianco coltivati in un vigneto in Trentino (2018-2023)
2024-01-01 Malossini, U.; Bianchedi, P.; Faralli, M.; Ferrazza, M.; Moscon, R.; Roman Villegas, T.; Porro, D.
Fertilizzazione post vendemmia 2023: influenza del meteo sugli apporti
2023-01-01 Porro, D.
Metabolic and molecular rearrangements of Sauvignon Blanc (Vitis vinifera L.) berries in response to foliar applications of specific dry yeast
2023-01-01 Rodrigues, M.; Forestan, C.; Ravazzolo, L.; Hugueney, P.; Baltenweck, R.; Rasori, A.; Cardillo, V.; Carraro, P.; Malagoli, M.; Brizzolara, S.; Quaggiotti, S.; Porro, D.; Meggio, F.; Bonghi, C.; Battista, F.; Ruperti, B.
Nitrogen in apple orchard: organic fertilisation strategies in a circular economy approach
2023-01-01 Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Pedo', S.; Bertoldi, D.; Porro, D.; Cristoforetti, A.; Zanzotti, R.
Tackling the grapevine Pectate Lyase gene family and its role in the berry texture determination
2023-01-01 Rojas, B.; Lagreze, J.; Farneti, B.; Porro, D.; Malnoy, M.; Moser, C.; Dalla Costa, L.; Malacarne, G.
Fertilizzare il vigneto, operazione mai banale
2022-01-01 Porro, D.
Guida alla valutazione dello stato nutrizionale per i corretti apporti in vigneto
2022-01-01 Porro, D.
Fertilization with different soil types in viticulture: a three-year experience in Trentino Alto Adige
2022-01-01 Pedò, S.; Bona, D.; Cristoforetti, A.; Ippolito, M.; Porro, D.; Trainotti, D.
Evaluation of nutrient uptake on grapevine resistant cultivars
2022-01-01 Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedo', S.
Five-year period of evaluation of leaf mineral concentrations in resistant varieties in Trentino (Northeastern Italy)
2022-01-01 Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedò, S.
Evaluation of different rootstocks for grapevine in south Brazil: nutritional, yield, and qualitative aspects
2022-01-01 Porro, D.; Brighenti, A.F.; Brighenti, E.; De Martin, M.S.; Pasa, M.S.; Stefanini, M.
Trentino
2022-01-01 Stefanini, M.; Porro, D.; Tomasi, T.
I suoli dei vigneti trentini: dalla zonazione agli strumenti di gestione
2022-01-01 Sartori, G.; Porro, D.
Comportamento vitícola das 36 variedades viníferas do projeto "Tecnologias para o desenvolvimento da vitivinicultura Catarinense" nas regiões de altitude de Santa Catarina
2021-01-01 Porro, D.; Stefanini, M.; Voltolini, J.A.; Vieira, H.J.; Brighenti, E.; Souza, E.L.; Caliari, V.; Kulkamp de Souza, A.L.; Fontanella Brighenti, A.; Palladini, L.A.; da Silva, A.L.
Descrição das 36 variedades viníferas avaliadas em regiões de altitude de Santa Catarina - Projeto Trento, SC
2021-01-01 Porro, D.; Stefanini, M.; Voltolini, J.A.
Nutrição e viticultura
2021-01-01 Porro, D.; Fontanella Brighenti, A.
Comportamento enológico de diferentes variedades viníferas em regiões de altitude de Santa Catarina
2021-01-01 Calliari, V.; Porro, D.; Stefanini, M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2025 | Fertilizzazione 2025 del vigneto: come impostrala sulla base della scorsa annata | Porro, D. | - | |
1-gen-2025 | Viticoltura 2025: Guida pratica alla coltivazione integrata e biologica della vite | Dall’Agnol, N.; Del Fabbro, R.; Chiusole, M.; Lucin, R.; Margoni, M.; Mattedi, F.; Zuanazzi, M.; Penner, F.; Bondesan, D.; Corradini, S.; Cristoforetti, A.; Matte', B.; Porro, D.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R.; Zottele, F. | - | |
1-gen-2024 | Un approccio innovativo alla nutrizione del melo | Waldner, A.; Dallago, G.; Porro, D. | - | |
1-gen-2024 | Caratteristiche vegeto produttive di sei cloni di Pinot bianco coltivati in un vigneto in Trentino (2018-2023) | Malossini, U.; Bianchedi, P.; Faralli, M.; Ferrazza, M.; Moscon, R.; Roman Villegas, T.; Porro, D. | - | |
1-gen-2023 | Fertilizzazione post vendemmia 2023: influenza del meteo sugli apporti | Porro, D. | - | |
1-gen-2023 | Metabolic and molecular rearrangements of Sauvignon Blanc (Vitis vinifera L.) berries in response to foliar applications of specific dry yeast | Rodrigues, M.; Forestan, C.; Ravazzolo, L.; Hugueney, P.; Baltenweck, R.; Rasori, A.; Cardillo, V.; Carraro, P.; Malagoli, M.; Brizzolara, S.; Quaggiotti, S.; Porro, D.; Meggio, F.; Bonghi, C.; Battista, F.; Ruperti, B. | - | |
1-gen-2023 | Nitrogen in apple orchard: organic fertilisation strategies in a circular economy approach | Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Pedo', S.; Bertoldi, D.; Porro, D.; Cristoforetti, A.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2023 | Tackling the grapevine Pectate Lyase gene family and its role in the berry texture determination | Rojas, B.; Lagreze, J.; Farneti, B.; Porro, D.; Malnoy, M.; Moser, C.; Dalla Costa, L.; Malacarne, G. | - | |
1-gen-2022 | Fertilizzare il vigneto, operazione mai banale | Porro, D. | - | |
1-gen-2022 | Guida alla valutazione dello stato nutrizionale per i corretti apporti in vigneto | Porro, D. | - | |
1-gen-2022 | Fertilization with different soil types in viticulture: a three-year experience in Trentino Alto Adige | Pedò, S.; Bona, D.; Cristoforetti, A.; Ippolito, M.; Porro, D.; Trainotti, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Evaluation of nutrient uptake on grapevine resistant cultivars | Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedo', S. | - | |
1-gen-2022 | Five-year period of evaluation of leaf mineral concentrations in resistant varieties in Trentino (Northeastern Italy) | Porro, D.; Bertoldi, D.; Bottura, M.; Pedò, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Evaluation of different rootstocks for grapevine in south Brazil: nutritional, yield, and qualitative aspects | Porro, D.; Brighenti, A.F.; Brighenti, E.; De Martin, M.S.; Pasa, M.S.; Stefanini, M. | - | |
1-gen-2022 | Trentino | Stefanini, M.; Porro, D.; Tomasi, T. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2022 | I suoli dei vigneti trentini: dalla zonazione agli strumenti di gestione | Sartori, G.; Porro, D. | - | |
1-gen-2021 | Comportamento vitícola das 36 variedades viníferas do projeto "Tecnologias para o desenvolvimento da vitivinicultura Catarinense" nas regiões de altitude de Santa Catarina | Porro, D.; Stefanini, M.; Voltolini, J.A.; Vieira, H.J.; Brighenti, E.; Souza, E.L.; Caliari, V.; Kulkamp de Souza, A.L.; Fontanella Brighenti, A.; Palladini, L.A.; da Silva, A.L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2021 | Descrição das 36 variedades viníferas avaliadas em regiões de altitude de Santa Catarina - Projeto Trento, SC | Porro, D.; Stefanini, M.; Voltolini, J.A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2021 | Nutrição e viticultura | Porro, D.; Fontanella Brighenti, A. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2021 | Comportamento enológico de diferentes variedades viníferas em regiões de altitude de Santa Catarina | Calliari, V.; Porro, D.; Stefanini, M. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) |