TONON, AGOSTINO

TONON, AGOSTINO  

CRI [2022-01 - today]: TRACEABILITY  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Towards the geographical traceability of the Italian walnut: a case study based on stable isotopes signatures (δ(2H), δ(18O), δ(13C), δ(15N), δ(34S)) and elemental fingerprinting Di Pierro, E.A.; Franceschi, P.; Bertoldi, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Camin, F.; Troggio, M. -
1-gen-2020 Stable isotope ratios of herbs and spices commonly used as herbal infusions on the Italian market Khatri, P.K.; Larcher, R.; Camin, F.; Ziller, L.; Tonon, A.; Nardin, T.; Bontempo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Towards the valorization of the Italian walnut production: the example of the project noble Di Pierro, E.; Franceschi, P.; Poles, L.; Masuero, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bertoldi, D.; Endrizzi, I.; Marrano, A.; Neale, D.B.; Gasperi, F.; Larcher, R.; Guella, G.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bianco, L.; Troggio, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Change from nival to pluvial recharge of the aquifer leads to a warmer lake Flaim, G.; Nishri, A.; Camin, F.; Tonon, A.; Corradini, S.; Biasi, A.; Obertegger, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Characterization and valorisation of the Italian walnut (Juglans regia L.): a first application of stable isotope ratio analysis to determine walnut geographical origin Di Pierro, E.A.; Ziller, L.; Tonon, A.; Bianco, L.; Franceschi, P.; Troggio, M.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 d18O as authenticity thresholds in differentiating tomato passata from diluted tomato paste Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2007 The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Application of  d18 O water analysis in the study of hydrological renewal in some Alpine lakes Perini, M.; Camin, F.; Flaim, G.; Corradini, F.; Tonon, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 Caratterizzazione isotopica della fragola e piccoli frutti nel Trentino Camin, F.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Application of 18O water analysis on the study of hydrological renewal in an alpine lake (Lago della Serraia, Trentino, Italy) Camin, F.; Corradini, F.; Tonon, A.; Flaim, G.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Isotopic measurement application on alcoholic beverages Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. Contributo in Atti di convegno