PERENZONI, DANIELE

PERENZONI, DANIELE  

CRI [2022-01 - today]: METABOLOMICS  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 32 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Influences of SO2 addition and storage conditions in the determination of mean degree of polymerization of proanthocyanidins in aged red wines Perenzoni, D.; Moro, L.; Ugliano, M.; Rolle, L.; Piombino, P.; Versari, A.; Marangon, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P. -
1-gen-2023 Variation of microbiota, chemical composition and B-vitamins in milk from alpine pasture and indoor dairy cows Franciosi, E.; Secchi, G.; Amalfitano, N.; Bittante, G.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. -
1-gen-2021 A new approach for sensory characterization of grape: relationship with chemical composition Saenz Navajas, M.P.; Ferrero del Teso, S.; Suárez, A.; Ferreira, C.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Ferreira, V.; Fernández Zurbano, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Phenolic parameters explaining different astringency properties in res wines Gambuti, A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Rinaldi, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Perenzoni, D.; Slaghenaufi, D.; Moio, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Stanstrup, J.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Poster
1-gen-2015 Sulfonated flavanols in wine: are they markers of inappropriate storage? Guella, G.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The influence of storage on the “chemical age” of red wines Arapitsas, P.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Wine metabolomics: a complete workflow Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. Abstract in Atti di convegno