PERENZONI, DANIELE

PERENZONI, DANIELE  

CRI [2022-01 - today]: METABOLOMICS  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 55 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2010 A metabolomic view of wine micro-oxygenation Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Changes in red wines during aging under domestic and cellar conditions through an untargeted-targeted metabolomic workflow Arapitsas, A.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 A comprehensive LC-MS/MS study of pigment profile evolution during ageing of Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 The contribution of varietal thiols in the diverse aroma of Italian monovarietal white wines Carlin, S.; Piergiovanni, M.; Pittari, E.; Tiziana Lisanti, M.; Moio, L.; Piombino, P.; Marangon, M.; Curioni, A.; Rolle, L.; Rìo Segade, S.; Versari, A.; Ricci, A.; Parpinello, G.P.; Luzzini, G.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. -
1-gen-2012 Development of reliable analytical tools for evaluating the influence of reductive winemaking on the quality of Lugana wines Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2020 The effects of leaf removal and artificial shading on the composition of Chardonnay and Pinot noir grapes Ghiglieno, I.; Mattivi, F.; Cola, G.; Trionfini, D.; Perenzoni, D.; Simonetto, A.; Gilioli, G.; Valenti, L. Articolo in rivista
1-gen-2018 Extracts from Hypericum hircinum subsp. majus exert antifungal activity against a panel of sensitive and drug-resistant clinical strains. Tocci, N.; Perenzoni, D.; Iamonico, D.; Fava, F.; Weil, T.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Identification of intermediates involved in the biosynthetic pathway of 3-mercaptohexan-1-ol conjugates in yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) Fedrizzi, B.; Guella, G.; Perenzoni, D.; Gasperotti, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2021 Improving the phloroglucinolysis protocol and characterization of Sagrantino wines proanthocyanidins Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Influence of storage conditions on the composition of red wines Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2014 The influence of storage on the “chemical age” of red wines Arapitsas, P.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The influence of storage on the “chemical age” of red wines Arapitsas, P.; Speri, G.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 L'analisi metabolomica descrive come cambia la composizione del vino durante la micro-ossigenazione, sotto l'effetto combinato di ossigeno e ferro Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)