PERENZONI, DANIELE

PERENZONI, DANIELE  

CRI [2022-01 - today]: METABOLOMICS  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 60 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2012 A comprehensive LC-MS/MS study of pigment profile evolution during ageing of Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 A metabolomic approach to the study of wine micro-oxygenation Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 A metabolomic view of wine micro-oxygenation Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2010 A metabolomic view of wine micro-oxygenation Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 A new approach for sensory characterization of grape: relationship with chemical composition Saenz Navajas, M.P.; Ferrero del Teso, S.; Suárez, A.; Ferreira, C.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Ferreira, V.; Fernández Zurbano, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 An untargeted metabolomics approach to wine micro-oxygenation Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 An updated view of the formation of pigments in Brunello di Montalcino wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Roman, T.; Nicolini, G.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Changes in red wines during aging under domestic and cellar conditions through an untargeted-targeted metabolomic workflow Arapitsas, A.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Decoding the proanthocyanins profile of Italian red wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Slaghenaufi, D.; Giacosa, S.; Paissoni, M.A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Versari, A.; Ricci, A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Mattivi, F. -
1-gen-2012 Development of reliable analytical tools for evaluating the influence of reductive winemaking on the quality of Lugana wines Mattivi, F.; Fedrizzi, B.; Zenato, A.; Tiefenthaler, P.; Tempesta, S.; Perenzoni, D.; Cantarella, P.; Simeoni, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2018 Extracts from Hypericum hircinum subsp. majus exert antifungal activity against a panel of sensitive and drug-resistant clinical strains. Tocci, N.; Perenzoni, D.; Iamonico, D.; Fava, F.; Weil, T.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Identification of intermediates involved in the biosynthetic pathway of 3-mercaptohexan-1-ol conjugates in yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa) Fedrizzi, B.; Guella, G.; Perenzoni, D.; Gasperotti, M.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2011 Il primo approccio metabolomico per lo studio della micro-ossigenazione Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Biondi Bartolini, A.; Di Blasi, S.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Improving the phloroglucinolysis protocol and characterization of Sagrantino wines proanthocyanidins Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista