Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 361 a 380 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2003 Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2017 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2021 Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2013 Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P. -
1-gen-2021 Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N. Articolo in rivista
1-gen-2021 Polyphasic characterization of microbiota of “Mastredda”, a traditional wooden tool used during the production of PDO Provola dei Nebrodi cheese Busetta, G.; Garofalo, G.; Mangione, G.; Botta, L.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Licitra, G.; Scatassa, M.L.; Gaglio, R.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Population level divergence from the Mediterranean diet and the risk of cancer and metabolic disease Pounis, G.; Bonaccio, M.; Tuohy, K.M.; Donati, M.B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2021 The prebiotic effects of oats on blood lipids, gut microbiota, and short-chain fatty acids in mildly hypercholesterolemic subjects compared with rice: a randomized, controlled trial Xu, D.; Feng, M.; Chu, Y.; Wang, S.; Shete, V.; Tuohy, K.M.; Liu, F.; Zhou, X.; Kamil, A.; Pan, D.; Liu, H.; Yang, X.; Yang, C.; Zhu, B.; Lv, N.; Xiong, Q.; Wang, X.; Sun, J.; Sun, G.; Yang, Y. Articolo in rivista
1-gen-2017 Prebiotic properties of lactulose Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Prebiotic wheat bran fractions induce specific microbiota changes D'Hoe, K.; Conterno, L.; Fava, F.; Falony, G.; Vieira-Silva, S.; Vermeiren, J.; Tuohy, K.; Raes, J. Articolo in rivista
1-gen-2013 Predicting apple sensory properties by instrumental measurements: odour, flavour, texture and colour Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Prediction of anise flavour in apple from GC-MS and PTR-MS volatile profiling Khomenko, I.; Cappellin, L.; Charles, M.C.; Marini, F.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Preliminary investigation of biogenic amines in type I sourdoughs produced at home and bakery level Mannino, G.; Cirlincione, F.; Gaglio, R.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Asteggiano, A.; Medana, C.; Gentile, C.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2023 Preliminary screening of elderly gut microbiota metabolites of pea protein enrich-bread Moretton, M.; Anese, M.; Capuano, E.; Pellegrini, N. -
Mostrati risultati da 361 a 380 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile