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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Oenological tannins as a source of thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. Contributo in Atti di convegno
25-lug-2023 Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F. -
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2022 Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. -
1-gen-2020 Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 An overview of sensory quality of apple fruit Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L. Articolo in rivista
1-gen-2014 Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2003 Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. Articolo in rivista
1-gen-2017 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2021 Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2021 Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. Articolo in rivista
1-gen-2013 Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P. -
1-gen-2021 Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N. Articolo in rivista
1-gen-2021 Polyphasic characterization of microbiota of “Mastredda”, a traditional wooden tool used during the production of PDO Provola dei Nebrodi cheese Busetta, G.; Garofalo, G.; Mangione, G.; Botta, L.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Licitra, G.; Scatassa, M.L.; Gaglio, R.; Settanni, L. Articolo in rivista
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