Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 41 a 60 di 511
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2015 Assessment of the perceived quality of food products using a Visual Analyzer Aprea, E. Software
1-gen-2018 Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" chemosensory sensations in food products in a large population sample Laureati, M.; Spinelli, S.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Cattane, C.; Proserpio, C.; de Toffoli, A.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Torri, L.; Peparaio, M.; Arena, E.; Bonello, F.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Gatti, E.; Piasentier, E.; Tesini, F.; Pagliarini, E. Articolo in rivista
1-gen-2017 Associations between food neophobia and responsiveness to "warning" sensations in real food products in a large population sample Laureati, M.; Pagliarini, E.; Cattaneo, C.; Monteleone, E.; Dinnella, C.; Spinelli, S.; Torri, L.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Prescott, J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Automated untargeted peak detection for GC-IMS data Mazzucotelli, M.; Franceschi, P. -
1-gen-2022 Bacterial complexity of traditional mountain butter is affected by the malga-farm of production Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Mancini, A.; Larcher, R.; Villegas, T.R.; Franciosi, E. Articolo in rivista
1-gen-2020 Baricitinib counteracts metaflammation thus protecting against diet-induced metabolic abnormalities in mice Collotta, D.; Hull, W.; Mastrocola, R.; Chiazza, F.; Cento, A.S.; Murphy, C.; Verta, R.; Alves, G.F.; Gaudioso, G.; Fava, F.; Yaqoob, M.; Aragno, M.; Tuohy, K.; Thiemermann, C.; Collino, M. Articolo in rivista
1-gen-2014 The bees knees - and guts and microbiota and pollen: functional foods based on apiculture for bees and humans Fava, F.; Cuel, V.; Fontana, P.; Viola, R.; Tuohy, K.M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2020 Beyond food neophobia: the link with orthonasal and retronasal olfaction Menghi, L.; Khomenko, I.; Pedrotti, M.; Cliceri, D.; Aprea, E.; Caretta, A.; Cavazzana, A.; Hummel, T.; Biasioli, F.; Giacalone, D.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Bioaccumulation of selenium-by fruit origin lactic acid bacteria in tropical fermented fruit juices Crespo, L.; Gaglio, R.; Martínez, F.G.; Martin, G.M.; Franciosi, E.; Madrid-Albarrán, Y.; Settanni, L.; Mozzi, F.; Pescuma, M. Articolo in rivista
1-gen-2016 Biodiversità e Brettanomyces Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2023 Biological acidification of “Vino Santo di Gambellara” by mixed fermentation of L. thermotolerans and S. cerevisiae: role of nitrogen in the evolution of fermentation and aroma profile Gallo, A.; Guzzon, R.; Ongaro, M.; Paolini, M.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2019 Biomarkers of cereal food intake Landberg, R.; Hanhineva, K.; Tuohy, K.; Garcia-Aloy, M.; Biskup, I.; Llorach, R.; Yin, X.; Brennan, L.; Kolehmainen, M. Articolo in rivista
1-gen-2022 A bootstrap-based approach for sample size calculation when traditional estimations are not possible Menghi, L.; Franceschi, P.; Giacalone, D.; Gasperi, F. -
1-gen-1998 Buone prospettive per la grappa di qualità Pilzer, B. Articolo in rivista
1-gen-2022 Burro di malga: una specialità di oggi con profonde radici nel passato Schiavon, S. -
1-gen-2023 Characterisation of Diospyros kaki (persimmon) vinegars produced with different microorganisms Bordiga, M.; Guzzon, R.; Manfredi, M.; Barberis, E.; Grasso, S.; Benítez-González, A.M.; Meléndez Martínez, A.J.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coisson, J.D. -
1-gen-2012 Characterisation of pear distillates from wild and cultivated varieties in Sardinia Versini, G.; Franco, M.A.; Moser, S.; Manca, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Characterisation of single-variety still ciders produced with dessert apples in the Italian Alps Nicolini, G.; Román, T.; Carlin, S.; Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2019 Characterization and oenological application of an high-performing strain of Oenococcus oeni to drive malolactic fermentation: a review about 15 years of research and winemaking Guzzon, R.; Moser, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Che storia, il burro Schiavon, S.; Paolini, M.; Guzzon, R.; Franciosi, E.; Mancini, A.; Larcher, R.; Roman Villegas, T. -
Mostrati risultati da 41 a 60 di 511
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile