Sfoglia per Autore Magno, F.

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 Microelementi e vino Larcher, R.; Nicolini, G.; Pangrazzi, P.; Bontempo, L.; Russo, S.; Stocchetti, R.; Versini, G.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2007 Metodo HS-SPME/GC-MS per l'analisi di solforati volatili leggeri e pesanti finalizzato al controllo di qualità e di processo dei vini Versini, G.; Moser, S.; Nicolini, G.; Fedrizzi, B.; Magno, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 GC-EIMS quantification of 3-mercaptohexan-1-ol and 3-mercaptohexyl acetate in wine coupled with a Purge & Trap method: comparison with results obtained using HS-SPME and SPR approaches Fedrizzi, B.; Versini, G.; Lavagnini, I.; Nicolini, G.; Magno, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Evidence of possible ageing and variety effects on the contents of sulphur volatiles in red wines Fedrizzi, B.; Nicolini, G.; Magno, F.; Moser, S.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Quantificazione HPLC-coularray dei fenoli volatili nei vini Larcher, R.; Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 Gas chromatography–mass spectrometry determination of 3-mercaptohexan-1-ol and 3-mercaptohexyl acetate in wine: a comparison of headspace solid phase microextraction and solid phase extraction methods Fedrizzi, B.; Versini, G.; Lavagnini, I.; Nicolini, G.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2007 Rapid quantification of 4-ethylphenol in wine using high-performance liquid chromatography with a fluorimetric detector Nicolini, G.; Larcher, R.; Bertoldi, D.; Puecher, C.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2007 Aging effects and grape variety dependence on the content of sulfur volatiles in wine Fedrizzi, B.; Magno, F.; Badocco, D.; Nicolini, G.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2007 Concurrent quantification of light and heavy sulphur volatiles in wine by headspace solid-phase microextraction coupled with gas chromatography/mass spectrometry Fedrizzi, B.; Magno, F.; Moser, S.; Nicolini, G.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2008 Analysis of aroma compounds in wine Versini, G.; Dellacassa, E.; Carlin, S.; Fedrizzi, B.; Magno, F. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2008 Hyphenated gas chromatography-mass spectrometry analysis of 3-mercaptohexan-1-ol and 3-mercaptohexyl acetate in wine: comparison with results of other sampling procedures via a robust regression Fedrizzi, B.; Versini, G.; Lavagnini, I.; Badocco, D.; Nicolini, G.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2009 HS-SPME/GC-MS quantification of 14 fermentative sulfur compounds in Italian sparkling wines. Influence of yeasts, lees contact and aging Fedrizzi, B.; Magno, F.; Nicolini, G.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 Effectiveness of isotopically labelled and non-isotopically labelled internal standards in the gas chromatography/mass spectrometry analysis of sulfur compounds in wines: use of a statistically based matrix comprehensive approach Lavagnini, I.; Fedrizzi, B.; Versini, G.; Magno, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Variation of some fermentative sulfur compounds in Italian "Millesime" classic sparkling wines during aging and storage on lees Fedrizzi, B.; Magno, F.; Finato, F.; Versini, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile