Sfoglia per Tipologia Articolo in rivista

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 4.983 a 5.002 di 5.780
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2004 La Spressa delle Giudicarie é DOP Pecile, A. Articolo in rivista
1-gen-2021 Spring temperature shapes West Nile virus transmission in Europe Marini, G.; Manica, M.; Delucchi, L.; Pugliese, A.; Rosa', R. Articolo in rivista
1-gen-2012 Sr isotope measurements in beef: analytical challenge and first results Rummel, S.; Dekant, C.H.; Hölzl, S.; Kelly, S.D.; Baxter, M.; Marigheto, N.; Quetel, C.R.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Fröschl, H.; Ueckermann, H.; Hoogewerff, J. Articolo in rivista
1-gen-2021 Stabilità microbiologica dei vini e chitosani, lo stato dell’arte Guzzon, R. Articolo in rivista
1-gen-2011 Stability analysis for defining management strategies in abandoned mountain landscapes of the Mediterranean basin Pelorosso, R.; Della Chiesa, S.; Tappeiner, U.; Leone, A.; Rocchini, D. Articolo in rivista
1-gen-2014 Stability indicators in network reconstruction Filosi, M.; Visintainer, R.; Riccadonna, S.; Jurman, J.; Furlanello, C. Articolo in rivista
1-gen-2016 Stability of β-carotene in polyethylene oxide electrospun nanofibers Peinado, I.; Mason, M.; Romano, A.; Biasioli, F.; Scampicchio, M. Articolo in rivista
1-gen-2011 Stability-based biomarker selection Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-1996 The stabilization of white wines by adsorption of phenolic compounds on chitin and chitosan Spagna, G.; Pifferi, P.G.; Rangoni, C.; Mattivi, F.; Nicolini, G.; Palmonari, R. Articolo in rivista
1-gen-2010 Stable expression and phenotypic impact of attacin E transgene in orchard grown apple trees over a 12 year period Borejsza Wysocka, E.; Norelli, J.L.; Aldwinckle, H.S.; Malnoy, M.A. Articolo in rivista
1-gen-2004 Stable free radicals and peroxyl radical trapping capacity in red wines Rossetto, M.; Vanzani, P.; Zennaro, L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Scarpa, M.; Rigo, A. Articolo in rivista
1-gen-2001 Stable free radicals as ubiquitous components of red wines Rossetto, M.; Vianello, F.; Rigo, A.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Scarpa, M. Articolo in rivista
1-gen-2002 Stable insertion and expression of the movement protein gene of Grapevine Virus A (GVA) in grape (Vitis rupestris S.) Martinelli, L.; Candioli, E.; Costa, D.; Minafra, A. Articolo in rivista
1-gen-2006 Stable isotope analysis in grape products: 13C-based internal standardisation methods to improve the detection of some types of adulterations Versini, G.; Camin, F.; Ramponi, M.; Dellacassa, E. Articolo in rivista
1-gen-2014 Stable isotope characterization of the Vermigliana catchment Chiogna, G.; Santoni, E.; Camin, F.; Tonon, A.; Majone, B.; Trenti, A.; Bellin, A. Articolo in rivista
1-gen-2016 Stable isotope composition of cocoa beans of different geographical origin Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; Barbero, A.; Caligiani, A.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 Stable isotope ratio analysis as a fast and simple method for identifying the origin of chitosan Perini, M.; Nardin, T.; Venturelli, M.; Pianezze, S.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2020 Stable isotope ratio analysis combined with inductively coupled plasma-mass spectrometry for geographical discrimination between Italian and foreign saffron Perini, M.; Pianezze, S.; Ziller, L.; Ferrante, M.; Ferella, F.; Nisi, S.; Foschi, M.; D'Archivio, A.A. Articolo in rivista
1-gen-2016 Stable Isotope Ratio analysis for assessing the authenticity of food of animal origin Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2003 Stable isotope ratio analysis for authentication of lamb meat Piasentier, E.; Valusso, R.; Camin, F.; Versini, G. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 4.983 a 5.002 di 5.780
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile