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LC-MS based global metabolite profiling of grapes: solvent extraction protocol optimisation
2012-01-01 Theodoridis, G.; Gika, H.; Franceschi, P.; Caputi, L.; Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines
2018-01-01 Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Larcher, R.
Le analisi microbiologiche nel laboratorio enologico
1998-01-01 Cavazza, A.; Poznanski, E.
Le grappe del Trentino
1979-01-01 Menapace, L.; Margheri, G.; Avancini, D.; Versini, G.; Morelli, A.; Betti, A.; Tonon, F.; Cocchi, M.; Raffaelli, U.
Le possibili analogie tra il Lambrusco a foglia frastagliata, alcuni vitigni coltivati e le viti selvatiche del basso Trentino
1990-01-01 Scienza, A.; Failla, O.; Anzani, R.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Benetti, U.
Lessons learned from inter-laboratory studies of carbon isotope analysis of honey
2019-01-01 Dunn, P.J.H.; Hill, S.; Cowen, S.; Goenaga-Infante, H.; Sargent, M.; Gören, A.C.; Bilsel, M.; Şimşek, A.; Ogrinc, N.; Potočnik, D.; Armishaw, P.; Hai, L.; Konopelko, L.; Chubchenko, Y.; Chesson, L.A.; van der Peijl, G.; Blaga, C.; Posey, R.; Camin, F.; Chernyshev, A.; Chowdhury, S.A.
Lipid profiling and stable isotopic data analysis for differentiation of extra virgin olive oils based on their origin
2020-01-01 Lukic, I.; Da Ros, A.; Guella, G.; Camin, F.; Masuero, D.; Mulinacci, N.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.
Macerazione carbonica in fase gassosa su Lambrusco a foglia frastagliata ed altre esperienze
1996-01-01 Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Dalla Serra, A.
Mass spectrometry
2012-01-01 Kaklamanos, G.; Aprea, E.; Theodoridis, G.
Mass spectrometry imaging as a tool for evaluating the pulmonary distribution of exogenous surfactant in premature lambs
2019-01-01 Zecchi, R.; Franceschi, P.; Tigli, L.; Ricci, F.; Boscaro, F.; Pioselli, B.; Mileo, V.; Murgia, X.; Bianco, F.; Salomone, F.; Schmidt, A.; Hillman, N.; Kemp, M.; Jobe, A.
Mass spectrometry imaging of metabolites in fruits
2013-01-01 Dong, Y.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Wehrens, H.R.M.J.
Mass spectrometry imaging: looking fruits at molecular level
2014-06-18 Dong, Y.
Mass spectrometry: principles and instrumentation
2020-01-01 Kaklamanos, G.; Aprea, E.; Theodoridis, G.
Mead fermentation monitoring by proton transfer reaction mass spectrometry and medium infrared probe
2016-01-01 Cuenca, M.; Ciesa, F.; Romano, A.; Robatscher, P.; Scampicchio, M.; Biasioli, F.
Measurement of the effect of accelerated aging on the aromatic compounds of Gewürztraminer and Teroldego wines, using a SPE-GC-MS/MS protocol
2022-01-01 Carlin, S.; Lotti, C.; Correggi, L.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Vrhovšek, U.
A mechanism for biogenic production and emission of MEK from MVK decoupled from isoprene biosynthesis
2019-01-01 Cappellin, L.; Loreto, F.; Biasioli, F.; Pastore, P.; Mckinney, K.
Meta-statistics for variable selection: the R package BioMark
2012-01-01 Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.
Metabolic fingerprinting associated with legume consumption: discovery of food intake biomarkers by untargeted LCMS metabolomics
2017-01-01 Garcia Aloy, M.; Ulaszewska, M.M.; Urpi, S.; Estruel Amades, S.; Mattivi, F.; Andres Lacueva, C.
Metabolic profiles of cyanobacteria isolated from Italian perialpine lakes
2018-01-01 Cerasino, L.; Salmaso, N.
Metabolite profiling in LC-DAD using multivariate curve resolution: the alsace package for R
2015-01-01 Wehrens, H.R.M.J.; Carvalho, E.; Fraser, P.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2012 | LC-MS based global metabolite profiling of grapes: solvent extraction protocol optimisation | Theodoridis, G.; Gika, H.; Franceschi, P.; Caputi, L.; Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines | Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Le analisi microbiologiche nel laboratorio enologico | Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-1979 | Le grappe del Trentino | Menapace, L.; Margheri, G.; Avancini, D.; Versini, G.; Morelli, A.; Betti, A.; Tonon, F.; Cocchi, M.; Raffaelli, U. | Monografia o trattato scientifico | |
1-gen-1990 | Le possibili analogie tra il Lambrusco a foglia frastagliata, alcuni vitigni coltivati e le viti selvatiche del basso Trentino | Scienza, A.; Failla, O.; Anzani, R.; Mattivi, F.; Villa, P.; Gianazza, E.; Tedesco, G.; Benetti, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Lessons learned from inter-laboratory studies of carbon isotope analysis of honey | Dunn, P.J.H.; Hill, S.; Cowen, S.; Goenaga-Infante, H.; Sargent, M.; Gören, A.C.; Bilsel, M.; Şimşek, A.; Ogrinc, N.; Potočnik, D.; Armishaw, P.; Hai, L.; Konopelko, L.; Chubchenko, Y.; Chesson, L.A.; van der Peijl, G.; Blaga, C.; Posey, R.; Camin, F.; Chernyshev, A.; Chowdhury, S.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Lipid profiling and stable isotopic data analysis for differentiation of extra virgin olive oils based on their origin | Lukic, I.; Da Ros, A.; Guella, G.; Camin, F.; Masuero, D.; Mulinacci, N.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-1996 | Macerazione carbonica in fase gassosa su Lambrusco a foglia frastagliata ed altre esperienze | Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E.; Dalla Serra, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Mass spectrometry | Kaklamanos, G.; Aprea, E.; Theodoridis, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2019 | Mass spectrometry imaging as a tool for evaluating the pulmonary distribution of exogenous surfactant in premature lambs | Zecchi, R.; Franceschi, P.; Tigli, L.; Ricci, F.; Boscaro, F.; Pioselli, B.; Mileo, V.; Murgia, X.; Bianco, F.; Salomone, F.; Schmidt, A.; Hillman, N.; Kemp, M.; Jobe, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Mass spectrometry imaging of metabolites in fruits | Dong, Y.; Franceschi, P.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
18-giu-2014 | Mass spectrometry imaging: looking fruits at molecular level | Dong, Y. | Doctoral Thesis | |
1-gen-2020 | Mass spectrometry: principles and instrumentation | Kaklamanos, G.; Aprea, E.; Theodoridis, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2016 | Mead fermentation monitoring by proton transfer reaction mass spectrometry and medium infrared probe | Cuenca, M.; Ciesa, F.; Romano, A.; Robatscher, P.; Scampicchio, M.; Biasioli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Measurement of the effect of accelerated aging on the aromatic compounds of Gewürztraminer and Teroldego wines, using a SPE-GC-MS/MS protocol | Carlin, S.; Lotti, C.; Correggi, L.; Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Vrhovšek, U. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A mechanism for biogenic production and emission of MEK from MVK decoupled from isoprene biosynthesis | Cappellin, L.; Loreto, F.; Biasioli, F.; Pastore, P.; Mckinney, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Meta-statistics for variable selection: the R package BioMark | Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Metabolic fingerprinting associated with legume consumption: discovery of food intake biomarkers by untargeted LCMS metabolomics | Garcia Aloy, M.; Ulaszewska, M.M.; Urpi, S.; Estruel Amades, S.; Mattivi, F.; Andres Lacueva, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Metabolic profiles of cyanobacteria isolated from Italian perialpine lakes | Cerasino, L.; Salmaso, N. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Metabolite profiling in LC-DAD using multivariate curve resolution: the alsace package for R | Wehrens, H.R.M.J.; Carvalho, E.; Fraser, P. | Articolo in rivista |
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