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Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors
2013-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G.
Oenological tannins as a source of thiol precursors
2014-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.
Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast
2023-07-25 Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F.
Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity
2022-01-01 Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M.
Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity
2022-01-01 Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M.
Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc
2020-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.
An overview of sensory quality of apple fruit
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L.
Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors
2014-01-01 Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B.
The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory
2014-01-01 Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R.
Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano
2003-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R.
Perfil de volátiles por CG-EM de una miel de Erica Melipona favosa que huele a clavo de olor es producida en la Península de Paraguaná, estado Falcón, Venezuela
2024-01-01 Betta, E.; Vit, P.; Vit, D.; Vit, L.; Reschini, A.; Meccia, G.; Biasioli, F.
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder
2020-01-01 Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2017-01-01 Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2018-01-01 Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico
2021-01-01 Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns
2021-01-01 Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage
2023-01-01 Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P.
Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed
2021-01-01 Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2013 | Oenological tannins are possible suppliers of varietal thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Fedrizzi, B.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Oenological tannins as a source of thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno | |
25-lug-2023 | Online monitoring of higher alcohols and esters throughout beer fermentation by commercial Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus yeast | Roberts, R.; Khomenko, I.; Eyres, G.T.; Bremer, P.; Silcock, P.; Betta, E.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2022 | Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity | Gonzalez Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. | - | |
1-gen-2022 | Oral processing behaviours of liquid, solid and composite foods are primarily driven by texture, mechanical and lubrication properties rather than by taste intensity | Gonzalez-Estanol, K.; Libardi, M.; Biasioli, F.; Stieger, M. | - | |
1-gen-2020 | Ottimizzazione dei protocolli di vinificazione per modulare l'espressione tiolica del Sauvignon blanc | Roman, T.; Moser, S.; Crimi, S.; Cappello, N.; Tonidandel, L.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | An overview of sensory quality of apple fruit | Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Oxidative vs reductive skin maceration on thiol precursors | Larcher, R.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Roman, T.; Malacarne, M.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | The ozone, a powerful tool in the prevention of microbial spoilage in traditional food factory | Guzzon, R.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Franciosi, E.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2003 | Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Perfil de volátiles por CG-EM de una miel de Erica Melipona favosa que huele a clavo de olor es producida en la Península de Paraguaná, estado Falcón, Venezuela | Betta, E.; Vit, P.; Vit, D.; Vit, L.; Reschini, A.; Meccia, G.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2013 | Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder | Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico | Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns | Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage | Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P. | - | |
1-gen-2021 | Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed | Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N. | Articolo in rivista |
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