Franciosi, E.; Sonego, P.; Fontana, P.; Cestaro, A.; Donati, C.; Tuohy, K. (2019). Comparative genome analysis of Lactococcus lactis isolated from Trentino cheese and environment adaptation. In: 5th International Conference on Microbial Diversity 2019: “Microbial Diversity as a source of novelty: function, adaptation and exploitation”, Catania, Italy, September 25-27, 2019: 133-134. handle: http://hdl.handle.net/10449/57828
Comparative genome analysis of Lactococcus lactis isolated from Trentino cheese and environment adaptation
Franciosi, E.
;Sonego, P.;Fontana, P.;Cestaro, A.;Donati, C.;Tuohy, K.
2019-01-01
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
2019 Franciosi.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Versione editoriale (Publisher’s layout)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
1.57 MB
Formato
Adobe PDF
|
1.57 MB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.