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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 Traceability along the production chain of Italian tomato products Bontempo, L.; Camin, F.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R.; Manzocco, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Traceability along the production chain of italian tomato products on the basis of stable isotopes and mineral composition Bontempo, L.; Camin, F.; Manzocco, L.; Nicolini, G.; Wehrens, H.R.M.J.; Ziller, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2015 Traceability along the wine production chain Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2009 Traceability of tomato and derivatives along the production chain Bontempo, L.; Camin, F.; Larcher, R.; Manzocco, L.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Traitement du caractère Brett des vins par des polymères cellulosiques: de nouvelles solutions et opportunites industrielles pour de nouveaux produits oenologiques Nicolini, G.; Rohregger, S.; Malacarne, M.; Puecher, C.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2010 Trazabilidad de los vinos basada en la composición mineral fina: repercusión de los tratamientos enológicos Nicolini, G.; Bertoldi, D.; Roman, T.; Larcher, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Tutela dei formaggi alpini a latte crudo mediante valorizzazione tecnologica di batteri lattici autoctoni Schiavon, S.; Guzzon, R.; Gubert, F.; Roman, T.; Pecile, A.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 UHPLC-HRMS analysis for the evaluation of formation and degradation of polysulfides in wine Dekker, S.; Nardin, T.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2022 UHPLC-HRMS analysis for the evaluation of formation and degradation of polysulfides in wine Nardin, T.; Fedrizzi, B.; val Leeuwen, K.; Roman Villegas, T.; Larcher, R. -
1-gen-2018 Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes Celotti, E.; Roman, T.; Tonidandel, L.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Guzzon, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
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  • 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Autore
  • NICOLINI, GIORGIO 323
  • NARDIN, TIZIANA 176
  • ROMAN VILLEGAS, TOMAS 166
  • BERTOLDI, DANIELA 148
  • MALACARNE, MARIO 116
  • TONIDANDEL, LORIS 105
  • MOSER, SERGIO 91
  • GUZZON, RAFFAELE 85
  • BONTEMPO, LUANA 68
  • CAMIN, FEDERICA 66
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 115
  • 2010 - 2019 367
  • 2000 - 2009 106
  • 1999 - 1999 1
Editore
  • Società Chimica Italiana 14
  • Chiriotti 11
  • Elsevier Science Limited 11
  • Wiley-Blackwell 6
  • Fondazione Edmund Mach 5
  • Universidad Salamanca 5
  • Universidad Zaragoza 5
  • Centre Wallon de recherches agron... 3
  • EBS 3
  • ENEA 3
Rivista
  • L'ENOLOGO 28
  • INFOWINE 16
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  • VITIS 10
  • INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
  • JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 7
  • TERRA TRENTINA 7
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
  • RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
  • ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 232
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 56
  • Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
  • Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
  • Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
  • Wine 46
  • Aroma 9
  • IRMS 9
  • Orbitrap 9
  • Ozone 9
  • Alkaloids 8
  • Brettanomyces 7
  • Polysulfides 7
  • Atypical ageing 6
  • LC-HRMS 6
Lingua
  • eng 392
  • ita 111
  • spa 13
  • fre 3
  • ger 1
  • por 1
Accesso al fulltext
  • open 300
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Impact Factor
  • si 151
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