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The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Larcher, R.
Thiol precursors in Vitis mould-tolerant hybrid varieties
2020-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Flamini, R.; Tonidandel, L.; Gardiman, M.; Larcher, R.
Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations
2022-03-01 Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R.
Time since death and decay rate constants of Norway spruce and European larch deadwood in subalpine forests determined using dendrochronology and radiocarbon dating
2016-01-01 Petrillo, M.; Cherubini, P.; Fravolini, G.; Ascher, J.; Schärer, M.; Synal, H.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Egli, M.
Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas
2014-01-01 Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R.
Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito
2018-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Debiasi, L.; Barnaba, C.; Nardin, T.; Larcher, R.
Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines
2015-01-01 Guzzon, R.; Malacarne, M.; Moser, S.; Larcher, R.
Torbidità dei mosti e aromaticità dei vini bianchi: indagine nell'intervallo 15-350 NTU
2011-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Mazzi, E.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Torbidità dei mosti e aromaticità dei vini bianchi: indagine nell'intervallo 15-350 NTU
2011-01-01 Roman, T.; Moser, S.; Mazzi, E.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Towards the geographical traceability of the Italian walnut: a case study based on stable isotopes signatures (δ(2H), δ(18O), δ(13C), δ(15N), δ(34S)) and elemental fingerprinting
2023-01-01 Di Pierro, E.A.; Franceschi, P.; Bertoldi, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Camin, F.; Troggio, M.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2013 | The young sparkling wine aroma and its variability due to the yeast strain and the amount of assimilable nitrogen in the base-wine | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Thiol precursors in Vitis mould-tolerant hybrid varieties | Nicolini, G.; Roman, T.; Flamini, R.; Tonidandel, L.; Gardiman, M.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-mar-2022 | Time course accumulation of polysulfides in Chardonnay and model juice fermentations | Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Nardin, T.; Dell'Anna, C.; Larcher, R. | - | |
1-gen-2016 | Time since death and decay rate constants of Norway spruce and European larch deadwood in subalpine forests determined using dendrochronology and radiocarbon dating | Petrillo, M.; Cherubini, P.; Fravolini, G.; Ascher, J.; Schärer, M.; Synal, H.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Egli, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Tioles derivados de los taninos de la uva: nuevas opciones enológicas | Nicolini, G.; Román, T.; Nardin, T.; Tonidandel, L.; Malacarne, M.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Tirosolo e idrossitirosolo in vini bianchi: variabilità indotta dal lievito | Nicolini, G.; Roman, T.; Debiasi, L.; Barnaba, C.; Nardin, T.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Together is better: experience of simultaneous fermentation of yeast and bacteria as a possible strategy to prevent stuck fermentation in difficult wines | Guzzon, R.; Malacarne, M.; Moser, S.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Torbidità dei mosti e aromaticità dei vini bianchi: indagine nell'intervallo 15-350 NTU | Roman, T.; Moser, S.; Mazzi, E.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | Torbidità dei mosti e aromaticità dei vini bianchi: indagine nell'intervallo 15-350 NTU | Roman, T.; Moser, S.; Mazzi, E.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Towards the geographical traceability of the Italian walnut: a case study based on stable isotopes signatures (δ(2H), δ(18O), δ(13C), δ(15N), δ(34S)) and elemental fingerprinting | Di Pierro, E.A.; Franceschi, P.; Bertoldi, D.; Ziller, L.; Tonon, A.; Larcher, R.; Bontempo, L.; Camin, F.; Troggio, M. | - |
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