RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Targeted and untargeted profiling of alkaloids in herbal extracts using online solid-phase extraction and high-resolution mass spectrometry (Q-Orbitrap)
2016-01-01 Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Larcher, R.
Targeted and untargeted-high resolution tandem mass approach for a glycosylated simple phenols putative profiling of hybrid grapes
2017-01-01 Larcher, R.; Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Roman, T.; Nardin, T.; Nicolini, G.
Technological characterization of Malvasia colli di Parma doc juice and wine
2009-01-01 Nicolini, G.; Moser, S.; Larcher, R.; Versini, G.; Fedrizzi, B.
Technological variability in wines from red-fruited hybrid varieties
2017-01-01 Nicolini, G.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Battisti, F.; Barp, L.; Larcher, R.; Roman, T.
Technological variability of wines produced with white and red fruited hybrids cultivated in the Dolomites (Italy)
2017-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Barp, L.; Malacarne, M.; Stedile Mereles, M.; Battisti, F.; Tait, F.; Battistella, R.; Bottura, M.; Larcher, R.
Tecniche di diradamento a confronto su Pinot nero in Trentino: prove 2004-2005
2006-01-01 Nicolini, G.; Mescalchin, E.; Larcher, R.; Roheregger, S.
Teneur en vitamines hydrosolubles des vins blancs selon la souche de levure
2016-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Ingrassia, S.; Barnaba, C.; Nardin, T.
The anti-snake activity of Nectandra angustifolia flavonoids on phospholipase A2: in vitro and in silico evaluation
2023-02-10 Torres, A.M.; Ojeda, G.A.; Angelina, E.; Bustillo, S.; Peruchena, N.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E.
The application of flow cytometry in microbiological monitoring during winemaking: two case studies
2015-01-01 Guzzon, R.; Larcher, R.
The aroma complexity of Gewurztraminer wines in Trentino-Alto Adige: viticultural and oenological aspects linked to thiols
2018-01-01 Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malossini, U.; Tonidandel, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2016 | Targeted and untargeted profiling of alkaloids in herbal extracts using online solid-phase extraction and high-resolution mass spectrometry (Q-Orbitrap) | Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Targeted and untargeted-high resolution tandem mass approach for a glycosylated simple phenols putative profiling of hybrid grapes | Larcher, R.; Barnaba, C.; Dellacassa, E.; Roman, T.; Nardin, T.; Nicolini, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2009 | Technological characterization of Malvasia colli di Parma doc juice and wine | Nicolini, G.; Moser, S.; Larcher, R.; Versini, G.; Fedrizzi, B. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | Technological variability in wines from red-fruited hybrid varieties | Nicolini, G.; Malacarne, M.; Bottura, M.; Battisti, F.; Barp, L.; Larcher, R.; Roman, T. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | Technological variability of wines produced with white and red fruited hybrids cultivated in the Dolomites (Italy) | Nicolini, G.; Roman, T.; Barp, L.; Malacarne, M.; Stedile Mereles, M.; Battisti, F.; Tait, F.; Battistella, R.; Bottura, M.; Larcher, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2006 | Tecniche di diradamento a confronto su Pinot nero in Trentino: prove 2004-2005 | Nicolini, G.; Mescalchin, E.; Larcher, R.; Roheregger, S. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Teneur en vitamines hydrosolubles des vins blancs selon la souche de levure | Nicolini, G.; Roman, T.; Larcher, R.; Ingrassia, S.; Barnaba, C.; Nardin, T. | Articolo in rivista | |
10-feb-2023 | The anti-snake activity of Nectandra angustifolia flavonoids on phospholipase A2: in vitro and in silico evaluation | Torres, A.M.; Ojeda, G.A.; Angelina, E.; Bustillo, S.; Peruchena, N.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E. | - | |
1-gen-2015 | The application of flow cytometry in microbiological monitoring during winemaking: two case studies | Guzzon, R.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | The aroma complexity of Gewurztraminer wines in Trentino-Alto Adige: viticultural and oenological aspects linked to thiols | Roman, T.; Nicolini, G.; Larcher, R.; Malossini, U.; Tonidandel, L. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 263
- 1.05 Abstract in rivista 4
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 10
- 3.01 Monografia o trattato scient... 2
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 94
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 199
- 4.03 Poster 13
- 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 116
- 2010 - 2019 367
- 2000 - 2009 106
- 1999 - 1999 1
Editore
- Società Chimica Italiana 14
- Chiriotti 11
- Elsevier Science Limited 11
- Wiley-Blackwell 6
- Fondazione Edmund Mach 5
- Universidad Salamanca 5
- Universidad Zaragoza 5
- Centre Wallon de recherches agron... 3
- EBS 3
- ENEA 3
Rivista
- L'ENOLOGO 28
- INFOWINE 16
- FOOD CHEMISTRY 14
- VITIS 10
- INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
- JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 7
- TERRA TRENTINA 7
- EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
- RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
- ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
- ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 233
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 56
- Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
- Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
- Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
- Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
- Wine 46
- Aroma 9
- IRMS 9
- Orbitrap 9
- Ozone 9
- Alkaloids 8
- Brettanomyces 7
- Polysulfides 7
- Atypical ageing 6
- LC-HRMS 6
Lingua
- eng 393
- ita 111
- spa 13
- fre 3
- ger 1
- por 1
Accesso al fulltext
- open 301
- restricted 131
- no fulltext 115
- reserved 40
- partially open 3
Impact Factor
- si 152
- no 115