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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Stable isotope ratios of herbs and spices commonly used as herbal infusions on the Italian market Khatri, P.K.; Larcher, R.; Camin, F.; Ziller, L.; Tonon, A.; Nardin, T.; Bontempo, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Stable isotopes and elemental profiles for botanic and geographic characterisation of gum arabic Nardin, T.; Bertoldi, D.; Perini, M.; Pianezze, S.; Ferrari, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Status of yeast assimilable nitrogen in Italian grape musts and effects of variety, ripening and vintage Nicolini, G.; Larcher, R.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2019 Stereoselective synthesis of the spirocyclic ring system of the sesquiterpene spirolepechinene Duhamel, N.; Larcher, R.; Guella, G.; Pilkington, L.I.; Fedrizzi, B.; Barker, D. Articolo in rivista
1-gen-2005 Studi di evoluzione di composti azotati in formaggi del Trentino Bontempo, L.; Larcher, R.; Nicolini, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Study of anthocyanic profiles of twenty-one hybrid grape varieties by liquid chromatography and precursor-ion mass spectrometry De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Ruggeri, V.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, M.; Flamini, R. Articolo in rivista
1-gen-2013 Study of flavonols of thirty-four hybrid grape varieties by Liquid Chromatography Mass Spectrometry De Rosso, M.; Tonidandel, L.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dalla Vedova, A.; De Marchi, F.; Gardiman, F.; Giust, M.; Flamini, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2023 Supplementing cheese with polyphenol rich fruits to increase content of beneficial bioactive polyphenols Andersen, J.; Mancini, A.; Bosetti, M.; Solovyev, P.; Nardin, T.; Larcher, R.; Franciosi, E. -
1-gen-2014 Survey about the microbiological features, the oenological performance and the influence on the character of wine of active dry yeast employed as starters of wine fermentation Guzzon, R.; Nicolini, G.; Nardin, T.; Malacarne, M.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2001 Survey of 22 mineral elements in wines from Trentino (Italy) using ICP-OES Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
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Tipologia
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  • 5.16 Applicazione o prodotto mult... 5
Autore
  • NICOLINI, GIORGIO 323
  • NARDIN, TIZIANA 176
  • ROMAN VILLEGAS, TOMAS 166
  • BERTOLDI, DANIELA 148
  • MALACARNE, MARIO 116
  • TONIDANDEL, LORIS 105
  • MOSER, SERGIO 92
  • GUZZON, RAFFAELE 85
  • BONTEMPO, LUANA 70
  • CAMIN, FEDERICA 68
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 117
  • 2010 - 2019 367
  • 2000 - 2009 106
  • 1999 - 1999 1
Editore
  • Società Chimica Italiana 14
  • Chiriotti 11
  • Elsevier Science Limited 11
  • Wiley-Blackwell 6
  • Fondazione Edmund Mach 5
  • Universidad Salamanca 5
  • Universidad Zaragoza 5
  • Centre Wallon de recherches agron... 3
  • EBS 3
  • ENEA 3
Rivista
  • L'ENOLOGO 28
  • INFOWINE 16
  • FOOD CHEMISTRY 14
  • VITIS 10
  • JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 8
  • INDUSTRIE DELLE BEVANDE 7
  • TERRA TRENTINA 7
  • EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNO... 6
  • RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 6
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 5
Serie
  • ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
Settore disciplinare
  • Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 233
  • Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 82
  • Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 57
  • Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 18
  • Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 8
  • Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 7
  • Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 7
  • Settore BIO/01 - BOTANICA GENERALE 4
  • Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 3
  • Settore BIO/07 - ECOLOGIA 3
Keyword
  • Wine 47
  • Aroma 9
  • IRMS 9
  • Orbitrap 9
  • Ozone 9
  • Alkaloids 8
  • Brettanomyces 7
  • Polysulfides 7
  • Atypical ageing 6
  • LC-HRMS 6
Lingua
  • eng 394
  • ita 111
  • spa 13
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  • por 1
Accesso al fulltext
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Impact Factor
  • si 153
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