Nicolini, G.; Mattivi, F.; Gimenez Martinez, R.; Malossini, U. (1998). Importanza dei polifenoli dei vinaccioli nella composizione dei vini rossi del Trentino. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 51 (2): 31-50. handle: http://hdl.handle.net/10449/16303
Citation: | Nicolini, G.; Mattivi, F.; Gimenez Martinez, R.; Malossini, U. (1998). Importanza dei polifenoli dei vinaccioli nella composizione dei vini rossi del Trentino. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 51 (2): 31-50. handle: http://hdl.handle.net/10449/16303 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Department of laboratory analysis and research # CS_1975-2004 Department of agricultural production # CS_1975-2004 |
Authors: | Nicolini, G.; Mattivi, F.; Gimenez Martinez, R.; Malossini, U. |
Title: | Importanza dei polifenoli dei vinaccioli nella composizione dei vini rossi del Trentino |
Journal: | RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA |
Issue Date: | 1998 |
Scientific Disciplinary Area: | Settore CHIM/10 - Chimica Degli Alimenti |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
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Nicolini et al 1998 Riv_Vitic_Enol_51(2)_31-50_SEED POLYPHENOLS WINE TECHNOLOGY.pdf | N/A | Tutti i diritti riservati (All rights reserved) | Open AccessView/Open |
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