CEPPA, FLORENCIA ANDREA

CEPPA, FLORENCIA ANDREA  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2019 Current evidence linking diet to gut microbiota and brain development and function Ceppa, F.; Mancini, A.; Tuohy, K. Articolo in rivista
1-gen-2018 Influence of essential oils in diet and life-stage on gut microbiota and fillet quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) Ceppa, F.A.; Faccenda, F.; De Filippo, C.; Albanese, D.; Pindo, M.; Martelli, R.; Marconi, P.; Lunelli, F.; Fava, F.; Parisi, G. Articolo in rivista
1-gen-2014 Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 Comparison of methods for stable isotope ratio (δ13C, δ15N, δ2H, δ18O) measurements of feathers Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Ziller, L.; Pedrini, P.; Hobson, K.A.; Wassenaar, L.I.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Passata di pomodoro authenticity checks using δ18O analysis Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Camin, F. Abstract in rivista