PRODORUTTI, DANIELE
PRODORUTTI, DANIELE
CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE AGRARIA FORESTALE E AMBIENTALE
Fertilizzazione dell’erbaio da sovescio: una strategia per ottimizzare la nutrizione del vigneto
2024-01-01 Morelli, R.; Bertoldi, D.; Chiusole, M.; Maines, R.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R.
Esperienza pluriennale di confronto tra gestioni agronomiche in vigneto
2024-01-01 Zanzotti, R.; Roman Villegas, T.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Morelli, R.
Scopazzi del melo: correlazione tra malattia e vetustà delle piante
2024-01-01 Bargna, S.; Coller, E.; Zanoni, S.; de Concini, M.; Corradini, S.; Prodorutti, D.; Angeli, G.
Nutrition of apple orchard with livestock-derived fertilisers: dynamics and losses of soil mineral nitrogen
2024-01-01 Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Cristoforetti, A.; Pedo', S.; Zanzotti, R.
Comparative rainfastness assessment of different copper-based fungicides
2024-01-01 Slaviero, A.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Prodorutti, D.
Nutrienti e attività biologica del suolo in un meleto a gestione biologica e integrata
2023-01-01 Morelli, R.; Coller, E.; Zanoni, S.; Zanzotti, R.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Prodorutti, D.
Does green manure improve soil quality in a dry vineyard of Lake Garda?
2023-01-01 Coller, E.; Morelli, R.; Zanzotti, R.; Bertola, N.; Bertola, N.; Bertoldi, D.; Chiusole, M.; Prodorutti, D.
Sustainability evaluation of organic vs. integrated management in Italian vineyards with a multi footprint approach
2023-01-01 Castaldi, S.; Formicola, N.; Mastrocicco, M.; Morales Rodríguez, C.; Morelli, R.; Prodorutti, D.; Vannini, A.; Zanzotti, R.
Riduzione dei dosaggi rameici e distribuzione: esperienze applicative in vigneto
2022-01-01 Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Morelli, R.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Bertola, N.; Bertola, N.; Prodorutti, D.
Soil biological activity in an organic vineyard managed with green manure in Northern Italy
2022-01-01 Morelli, R.; Chiusole, M.; Maines, R.; Bertola, N.; Bertola, N.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R.
Il Black rot: analisi della situazione in Trentino
2021-01-01 Mattedi, F.; Prodorutti, D.
Progetto CHAOS: approcci multidisciplinari in viticoltura per sfide globali
2021-01-01 Zanzotti, R.; Morelli, R.; Bertoldi, D.; Bertola, N.; Bertola, N.; Maines, R.; Cristoforetti, A.; Prodorutti, D.; Cersosimo Ippolito, M.C.
DAMAGE: Dissection of blAck rot resistance towards Marker-Assisted breeding in GrapevinE
2021-01-01 Nicolini, D.; Giovannini, O.; Visentin, M.; Betta, G.; Prodorutti, D.; Cainelli, C.; Clementi, S.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Hausmann, L.; Vezzulli, S.; Bettinelli, P.
Valutazioni preliminari sulle potenzialità di applicazione dell'irrigazione strategica come tecnica di riduzione dell'inoculo di Venturia inaequalis agente della ticchiolatura del melo
2020-01-01 Bugiani, R.; Prodorutti, D.; Tosi, C.; Tait, P.; Profaizer, D.; Angeli, G.
Il siero di latte nel controllo della butteratura amara del melo
2020-01-01 Mucci, M.; Prodorutti, D.; Chiesa, S.; Waldner, A.; Dallago, G.; Angeli, G.
Overview of blueberry diseases in Trentino
2018-01-01 Prodorutti, D.
Reducing chemical inputs for sustainable protection of strawberry
2014-01-01 Prodorutti, D.; Profaizer, D.; Conci, S.; Grassi, A.; Pantezzi, T.; Angeli, G.
Trichoderma atroviride SC1 can prevent infections of Phaeoacremonium aleophilum and Phaeomoniella chlamydospora on grapevine in nurseries
2013-01-01 Pertot, I.; Prodorutti, D.; Pellegrini, A.; Colombini, A.
Possible and potential use of Trichoderma atroviride SC1 as biofungicide
2013-01-01 Prodorutti, D.; Pasini, L.; Pellegrini, A.; Colombini, A.; Pertot, I.
Susceptibility of highbush blueberry cultivar Brigitta blue at five different Armillaria species in Trentino region (Northern Italy)
2013-01-01 Pellegrini, A.; Prodorutti, D.; Pertot, I.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2024 | Fertilizzazione dell’erbaio da sovescio: una strategia per ottimizzare la nutrizione del vigneto | Morelli, R.; Bertoldi, D.; Chiusole, M.; Maines, R.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2024 | Esperienza pluriennale di confronto tra gestioni agronomiche in vigneto | Zanzotti, R.; Roman Villegas, T.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Morelli, R. | - | |
1-gen-2024 | Scopazzi del melo: correlazione tra malattia e vetustà delle piante | Bargna, S.; Coller, E.; Zanoni, S.; de Concini, M.; Corradini, S.; Prodorutti, D.; Angeli, G. | - | |
1-gen-2024 | Nutrition of apple orchard with livestock-derived fertilisers: dynamics and losses of soil mineral nitrogen | Morelli, R.; Zanoni, S.; Bona, D.; Prodorutti, D.; Bertoldi, D.; Cristoforetti, A.; Pedo', S.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2024 | Comparative rainfastness assessment of different copper-based fungicides | Slaviero, A.; Zanzotti, R.; Giovannini, O.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2023 | Nutrienti e attività biologica del suolo in un meleto a gestione biologica e integrata | Morelli, R.; Coller, E.; Zanoni, S.; Zanzotti, R.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2023 | Does green manure improve soil quality in a dry vineyard of Lake Garda? | Coller, E.; Morelli, R.; Zanzotti, R.; Bertola, N.; Bertola, N.; Bertoldi, D.; Chiusole, M.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2023 | Sustainability evaluation of organic vs. integrated management in Italian vineyards with a multi footprint approach | Castaldi, S.; Formicola, N.; Mastrocicco, M.; Morales Rodríguez, C.; Morelli, R.; Prodorutti, D.; Vannini, A.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2022 | Riduzione dei dosaggi rameici e distribuzione: esperienze applicative in vigneto | Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Morelli, R.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Bertola, N.; Bertola, N.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2022 | Soil biological activity in an organic vineyard managed with green manure in Northern Italy | Morelli, R.; Chiusole, M.; Maines, R.; Bertola, N.; Bertola, N.; Prodorutti, D.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2021 | Il Black rot: analisi della situazione in Trentino | Mattedi, F.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2021 | Progetto CHAOS: approcci multidisciplinari in viticoltura per sfide globali | Zanzotti, R.; Morelli, R.; Bertoldi, D.; Bertola, N.; Bertola, N.; Maines, R.; Cristoforetti, A.; Prodorutti, D.; Cersosimo Ippolito, M.C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2021 | DAMAGE: Dissection of blAck rot resistance towards Marker-Assisted breeding in GrapevinE | Nicolini, D.; Giovannini, O.; Visentin, M.; Betta, G.; Prodorutti, D.; Cainelli, C.; Clementi, S.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.; Hausmann, L.; Vezzulli, S.; Bettinelli, P. | - | |
1-gen-2020 | Valutazioni preliminari sulle potenzialità di applicazione dell'irrigazione strategica come tecnica di riduzione dell'inoculo di Venturia inaequalis agente della ticchiolatura del melo | Bugiani, R.; Prodorutti, D.; Tosi, C.; Tait, P.; Profaizer, D.; Angeli, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2020 | Il siero di latte nel controllo della butteratura amara del melo | Mucci, M.; Prodorutti, D.; Chiesa, S.; Waldner, A.; Dallago, G.; Angeli, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Overview of blueberry diseases in Trentino | Prodorutti, D. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Reducing chemical inputs for sustainable protection of strawberry | Prodorutti, D.; Profaizer, D.; Conci, S.; Grassi, A.; Pantezzi, T.; Angeli, G. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Trichoderma atroviride SC1 can prevent infections of Phaeoacremonium aleophilum and Phaeomoniella chlamydospora on grapevine in nurseries | Pertot, I.; Prodorutti, D.; Pellegrini, A.; Colombini, A. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Possible and potential use of Trichoderma atroviride SC1 as biofungicide | Prodorutti, D.; Pasini, L.; Pellegrini, A.; Colombini, A.; Pertot, I. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Susceptibility of highbush blueberry cultivar Brigitta blue at five different Armillaria species in Trentino region (Northern Italy) | Pellegrini, A.; Prodorutti, D.; Pertot, I. | Abstract in Atti di convegno |