Mott, Daniela
Mott, Daniela
Development and test of 21 multiplex PCRs composed of SSRs spanning most of the apple genome
2009-01-01 Patocchi, A.; Fernandez Fernandez, F.; Evans, K.; Gobbin, D.; Rezzonico, F.; Boudichevskaja, A.; Dunemann, F.; Stankiewicz Kosyl, M.; Mathis Jeanneteau, F.; Durel, C.E.; Gianfranceschi, L.; Costa, F.; Toller, C.; Cova, V.; Mott, D.; Komjanc, M.; Barbaro, E.; Kodde, L.; Rikkerink, E.; Gessler, C.; Van De Weg, W.E.
Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques
2007-01-01 Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F.
Assessment of Trentingrana cheese ageing by proton transfer reaction-mass spectrometry and chemometrics
2007-01-01 Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Marini, F.; Märk, T.D.
Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of Trentingrana cheese
2006-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Marini, F.; Mott, D.; Märk, T.D.
QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry
2005-01-01 Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M.
PTR-MS monitoring of odour emissions from composting plants
2004-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D.
Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti
2004-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D.
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G.
Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study
2003-01-01 Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D.
La valutazione sensoriale degli alimenti: l'esperienza dell'Istituto Agrario di San Michele all'Adige
2002-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Mott, D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2009 | Development and test of 21 multiplex PCRs composed of SSRs spanning most of the apple genome | Patocchi, A.; Fernandez Fernandez, F.; Evans, K.; Gobbin, D.; Rezzonico, F.; Boudichevskaja, A.; Dunemann, F.; Stankiewicz Kosyl, M.; Mathis Jeanneteau, F.; Durel, C.E.; Gianfranceschi, L.; Costa, F.; Toller, C.; Cova, V.; Mott, D.; Komjanc, M.; Barbaro, E.; Kodde, L.; Rikkerink, E.; Gessler, C.; Van De Weg, W.E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Rapid and non-destructive identification of strawberry cultivars by direct PTR-MS headspace analysis and data mining techniques | Granitto, P.M.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Furlanello, C.1.; Märk, T.D.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Assessment of Trentingrana cheese ageing by proton transfer reaction-mass spectrometry and chemometrics | Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Marini, F.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2006 | Correlation of PTR-MS spectral fingerprints with sensory characterisation of flavour and odour profile of Trentingrana cheese | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Framondino, V.; Marini, F.; Mott, D.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2005 | QTL mapping of volatile compounds in ripe apples detected by proton transfer reaction-mass spectrometry | Zini, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Mott, D.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Patocchi, A.; Gessler, C.; Komjanc, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | PTR-MS monitoring of odour emissions from composting plants | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | Applicabilità del PTR-MS al controllo degli odori negli impianti per il trattamento dei rifiuti | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Odorizzi, G.; Aprea, E.; Mott, D.; Marini, F.; Autiero, G.; Rotondo, G.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | I formaggi di malga: la parola ai consumatori | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | Coupling proton transfer reaction-mass spectrometry with linear disciminant analysis:a case study | Biasioli, F.; Gasperi, F.; Aprea, E.; Mott, D.; Boscaini, E.; Mayr, D.; Märk, T.D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2002 | La valutazione sensoriale degli alimenti: l'esperienza dell'Istituto Agrario di San Michele all'Adige | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Mott, D. | Articolo in rivista |