THEODORIDIS, GEORGIOS

THEODORIDIS, GEORGIOS  

CRI [2009-01 - 2010-12]: FOOD AREA (FOOD QUALITY AND NUTRITION)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2016 Studying the effect of storage conditions on the metabolite content of red wine using HILIC LC–MS based metabolomics Arapitsas, P.; Della Corte, A.; Gika, H.; Narduzzi, L.; Mattivi, F.; Theodoridis, G. Articolo in rivista
1-gen-2012 Retention prediction of a set of amino acids under gradient elution conditions in hydrophilic interaction liquid chromatography Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. Articolo in rivista
1-gen-2012 Hydrophilic interaction ultra performance liquid chromatography retention prediction under gradient elution Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. Articolo in rivista
1-gen-2012 LC-MS based global metabolite profiling of grapes: solvent extraction protocol optimisation Theodoridis, G.; Gika, H.; Franceschi, P.; Caputi, L.; Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Masuero, D.; Wehrens, H.R.M.J.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Quantitative profiling of polar primary metabolites using hydrophilic interaction ultrahigh performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry Gika, H.; Theodoridis, G.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Articolo in rivista