SOUKOULIS, CHRISTOS

SOUKOULIS, CHRISTOS  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 59 (tempo di esecuzione: 0.063 secondi).
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 Advances in QTL mapping for ethylene production in apple (Malus×domestica Borkh.) Costa, F.; Cappellin, L.; Farneti, B.; Tadiello, A.; Romano, A.; Soukoulis, C.; Sansavini, S.; Velasco, R.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Analisi delle proprietà acustico-meccaniche della tessitura della mela Costa, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Guerra, W.; Magnago, P.; Porro, D.; Fontanari, M.; Soukoulis, C.; Salvi, S.; Velasco, R.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Analysis of breath by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry in rats with steatohepatitis induced by high-fat diet Aprea, E.; Morisco, F.; Biasioli, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D'Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N. Articolo in rivista
1-gen-2011 Applications of Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry (PTR-TOF-MS) to monitor in-vitro and in-vivo flavour release from model and real systems Heenan, S.P.; Biasioli, F.; Silcock, P.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Assessment of apple (Malus x domestica Borkh.) fruit texture by a combined acoustic-mechanical profiling strategy Costa, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Guerra, W.; Magnago, P.; Porro, D.; Soukoulis, C.; Salvi, S.; Velasco, R.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2011 Boeren-Leidse specialty cumin cheese compared to other cumin cheese using PTR-MS Galle, S.A.; Koot, A.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Biasioli, F.; Alewijn, M.; van Ruth, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Caratterizzazione di oli monovarietali della Toscana Aprea, E.; Biasioli, F.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Mazzanti, ; Märk, T.D. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2012 Cereal bran fractionation: processing techniques for the recovery of functional components and their applications to the food industry Soukoulis, C.; Aprea, E. Articolo in rivista
1-gen-2011 Classification and characterisation of apple cultivars and clones by rapid non-invasive PTR-ToF-MS analysis Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Granitto, P.; Dallabetta, N.; Costa, F.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Correcting the dead time effect in PTR-TOF-MS Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2012 Desorption kinetics with PTR-MS: Isothermal differential desorption kinetics from a heterogeneous inlet surface at ambient pressure and a new concept for compound identification Schuhfried, E.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Viola, R.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2013 Effect of the pig rearing system on the final volatile profile of Iberian dry-cured ham as detected by PTR-ToF-MS Sánchez del Pulgar, J.; Soukoulis, C.; Carrapiso, A.I.; Cappellin, L.; Granitto, P.M.; Aprea, E.; Romano, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2010 Effetto di due sistemi di filtrazione sulle componenti fenoliche e volatili dell'olio extravergine di oliva Aprea, E.; Biasioli, F.; Cantini, C.; Sani, G.; Bernardinello, D.; Carlin, S.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Schuhfried, E.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Experiences at the Fondazione Edmund Mach with PTR-ToF-MS data: from analysis of mass spectra to chemometrics and data mining Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Extending the dynamic range of proton transfer reaction time-of-flight mass spectrometers by a novel dead time correction Cappellin, L.; Biasioli, F.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 Genetic dissection of fruit aroma in apple Costa, F.; Dunemann, F.; Cappellin, L.; Longhi, S.; Ulrich, D.; Soukoulis, C.; Velasco, R.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2011 Henry's law constant & quantitative structure property relationship (QSPR) Schuhfried, E.; Biasioli, F.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Henry's law constant of sulfides and disulfides Schuhfried, E.; Ferrigno, A.; Aprea, E.; Cappellin, L.; Fabris, A.; Soukoulis, C.; Biasioli, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 Improved mass accuracy in PTR-TOF-MS: another step towards better compound identification in PTR-MS Cappellin, L.; Biasioli, F.; Fabris, A.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 In-vitro and in-vivo flavour relase from six intact and freshcut apple cultivars in relation to their textural and physicochemical parameters Ting, V.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno