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Biodiversità e dinamiche delle popolazioni microbiche dei formaggi nostrani trentini
2005-01-01 Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Franciosi, E.; Cappa, F.; Cocconcelli, P.
Biodiversità microbica dei bagni di erba utilizzati per la fitobalneoterapia in Trentino
2018-01-01 Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Tuohy, K.; Mattivi, F.
Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani
2004-01-01 Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A.
Biodiversità microbica e caratteristiche organolettiche dei Formaggi di Malga trentini, ruolo delle popolazioni batteriche e del tempo di stagionatura
2021-01-01 Schiavon, S.; Guzzon, R.; Roman Villegas, T.
Biodiversitätsmonitoring im Südtiroler Kräuteranbau = Biodiversity surveys in medicinal and aromatic plant fields in South Tyrol
2023-01-01 Obwegs, L.; Nocker, L.; Guariento, E.C.; Morl, G.; Zanotelli, L.; Fontana, P.; Tappeiner, U.; Hilpold, A.; Pramsohler, M.
Biodiversity and bioprospecting of fungal endophytes from the Antarctic plant Colobanthus quitensis
2022-09-19 Bertini, L.; Perazzolli, M.; Proietti, S.; Capaldi, G.; Savatin, D.V.; Bigini, V.; Longa, C.M.; Basaglia, M.; Favaro, L.; Casella, S.; Fongaro, B.; Polverino de Laureto, P.; Caruso, C.
Biodiversity and characterization of twenty-two Vitis vinifera L. cultivars in the Northwestern Iberian peninsula
2009-01-01 Gago, P.; Santiago, J.L.; Boso, S.; Alonso Villaverde, V.; Grando, M.S.; Martinez, M.C.
Biodiversity and oenological attitude of Saccharomyces cerevisiae strains isolated in the Montalcino district: biodiversity of S. cerevisiae strains of Montalcino wines
2021-01-01 Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.; Francesca, N.; Guarcello, R.; Moschetti, G.
Biodiversity and stress level in four forests of the Italian Alps
1998-01-01 Bonavita, P.; Chemini, C.; Ambrosi, P.; Minerbi, S.; Salvadori, C.; Furlanello, C.
Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk
2009-01-01 Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E.
Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses
2015-01-01 Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K.M.
Biodiversity Friend® Beekeeping: una nuova certificazione per gli apicoltori, le api ed i consumatori
2020-01-01 Tormen, N.; Caoduro, G.; Fontana, P.
Biodiversity from space: pitfalls in measuring community diversity from outside the Earth
2016-01-01 Rocchini, D.
Biodiversity of Alpine ecosystems in a changing world (BIOALPEC): the focus on Alpine inland water ecosystems
2023-01-01 Vettorazzo, S.; Boscaini, A.; Bruno, M.C.; Cerasino, L.; Obertegger, U.; Tolotti, M.; Salmaso, N.
Biodiversity of the ancient Trentino grapevine germplasm
1998-01-01 Grando, M.S.; Frisinghelli, C.
Biodiversity of the human gut mycobiota and its adaptation to the gastrointestinal tract
2015-01-01 Strati, F.; Stefanini, I.; Di Paola, M.; Rizzetto, L.; Cavalieri, D.; De Filippo, C.
Biodiversity of the world: a study from space
2015-01-01 Gillespie, T.W.; Fricker, A.; Robinson, C.; Rocchini, D.
Biodiversity of vesicular-arbuscolar mycorrhizal fungi in the viticulture as indicator of sustainable agriculture
2009-01-01 Di Marino, E.; Pedrazzoli, F.; Mescalchin, E.
Biodiversity patterns of cyanobacterial oligotypes in lakes and rivers: results of a large-scale metabarcoding survey in the Alpine region
2024-01-01 Salmaso, N.; Bernabei, S.; Boscaini, A.; Capelli, C.; Cerasino, L.; Domaizon, I.; Elersek, T.; Greco, C.; Krivograd Klemenčič, A.; Tomassetti, P.; Kurmayer, R.
Biodiversity, roads, & landscape fragmentation: two Mediterranean cases
2013-01-01 Marcantonio, M.; Rocchini, D.; Geri, F.; Bacaro, G.; Amici, V.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2005 | Biodiversità e dinamiche delle popolazioni microbiche dei formaggi nostrani trentini | Poznanski, E.; Cavazza, A.; Schiavon, S.; Franciosi, E.; Cappa, F.; Cocconcelli, P. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2018 | Biodiversità microbica dei bagni di erba utilizzati per la fitobalneoterapia in Trentino | Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Tuohy, K.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2004 | Biodiversità microbica dei latti trentini destinati alla produzione dei formaggi nostrani | Poznanski, E.; Franciosi, E.; Schiavon, S.; Cavazza, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Biodiversità microbica e caratteristiche organolettiche dei Formaggi di Malga trentini, ruolo delle popolazioni batteriche e del tempo di stagionatura | Schiavon, S.; Guzzon, R.; Roman Villegas, T. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Biodiversitätsmonitoring im Südtiroler Kräuteranbau = Biodiversity surveys in medicinal and aromatic plant fields in South Tyrol | Obwegs, L.; Nocker, L.; Guariento, E.C.; Morl, G.; Zanotelli, L.; Fontana, P.; Tappeiner, U.; Hilpold, A.; Pramsohler, M. | - | |
19-set-2022 | Biodiversity and bioprospecting of fungal endophytes from the Antarctic plant Colobanthus quitensis | Bertini, L.; Perazzolli, M.; Proietti, S.; Capaldi, G.; Savatin, D.V.; Bigini, V.; Longa, C.M.; Basaglia, M.; Favaro, L.; Casella, S.; Fongaro, B.; Polverino de Laureto, P.; Caruso, C. | - | |
1-gen-2009 | Biodiversity and characterization of twenty-two Vitis vinifera L. cultivars in the Northwestern Iberian peninsula | Gago, P.; Santiago, J.L.; Boso, S.; Alonso Villaverde, V.; Grando, M.S.; Martinez, M.C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Biodiversity and oenological attitude of Saccharomyces cerevisiae strains isolated in the Montalcino district: biodiversity of S. cerevisiae strains of Montalcino wines | Guzzon, R.; Roman, T.; Larcher, R.; Francesca, N.; Guarcello, R.; Moschetti, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-1998 | Biodiversity and stress level in four forests of the Italian Alps | Bonavita, P.; Chemini, C.; Ambrosi, P.; Minerbi, S.; Salvadori, C.; Furlanello, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | Biodiversity and technological potential of wild lactic acid bacteria from raw cows' milk | Franciosi, E.; Settanni, L.; Cavazza, A.; Poznanski, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Biodiversity and γ-aminobutyric acid production by lactic acid bacteria isolated from traditional Alpine raw cow’s milk cheeses | Franciosi, E.; Carafa, I.; Nardin, T.; Schiavon, S.; Poznanski, E.; Cavazza, A.; Larcher, R.; Tuohy, K.M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Biodiversity Friend® Beekeeping: una nuova certificazione per gli apicoltori, le api ed i consumatori | Tormen, N.; Caoduro, G.; Fontana, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Biodiversity from space: pitfalls in measuring community diversity from outside the Earth | Rocchini, D. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | Biodiversity of Alpine ecosystems in a changing world (BIOALPEC): the focus on Alpine inland water ecosystems | Vettorazzo, S.; Boscaini, A.; Bruno, M.C.; Cerasino, L.; Obertegger, U.; Tolotti, M.; Salmaso, N. | - | |
1-gen-1998 | Biodiversity of the ancient Trentino grapevine germplasm | Grando, M.S.; Frisinghelli, C. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Biodiversity of the human gut mycobiota and its adaptation to the gastrointestinal tract | Strati, F.; Stefanini, I.; Di Paola, M.; Rizzetto, L.; Cavalieri, D.; De Filippo, C. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Biodiversity of the world: a study from space | Gillespie, T.W.; Fricker, A.; Robinson, C.; Rocchini, D. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2009 | Biodiversity of vesicular-arbuscolar mycorrhizal fungi in the viticulture as indicator of sustainable agriculture | Di Marino, E.; Pedrazzoli, F.; Mescalchin, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Biodiversity patterns of cyanobacterial oligotypes in lakes and rivers: results of a large-scale metabarcoding survey in the Alpine region | Salmaso, N.; Bernabei, S.; Boscaini, A.; Capelli, C.; Cerasino, L.; Domaizon, I.; Elersek, T.; Greco, C.; Krivograd Klemenčič, A.; Tomassetti, P.; Kurmayer, R. | - | |
1-gen-2013 | Biodiversity, roads, & landscape fragmentation: two Mediterranean cases | Marcantonio, M.; Rocchini, D.; Geri, F.; Bacaro, G.; Amici, V. | Articolo in rivista |
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