Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 325 a 344 di 541
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Non-targeted glycosidic profiling of international wines using Neutral Loss-high resolution mass approach Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Serra, M.; Roman, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G. Contributo in Atti di convegno
18-giu-2018 Non-targeted, suspect and targeted High Resolution Mass Spectrometry (HRMS) approaches for the profiling of oenological matrices and different food commodities Barnaba, C. Doctoral Thesis
1-gen-2014 Nosespace analysis by PTR-ToF-MS for the characterization of food and tasters: the case study of coffee Romano, A.; Cappellin, L.; Ting, V.; Aprea, E.; Navarini, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Novel analytical approaches suitable for tracing the plant origin of commercial tannins Malacarne, M.; Nardin, T.; Bertoldi, D.; Camin, F.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Nuovi approcci analitici per le combinazioni di lievito Capozzi, V.; Fragasso, M.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Nutrimetabolomics: an integrative action for metabolomic analyses in human nutritional studies Ulaszewska, M.M.; Weinert, C.; Trimigno, A.; Portmann, R.; Andres Lacueva, C.; Badertscher, R.; Brennan, L.; Brunius, C.; Bub, A.; Capozzi, F.; Rosso, M.; Cordero, C.; Daniel, H.; Durand, S.; Egert, B.; Ferrario, P.; Feskens, E.; Franceschi, P.; Garcia-Aloy, M.; Giacomoni, F.; Giesbertz, P.; González-Domínguez, R.; Hanhineva, K.; Hemeryck, L.; Kopka, J.; Kulling, S.; Llorach, R.; Manach, C.; Mattivi, F.; Migné, C.; Münger, L.; Ott, B.; Picone, G.; Pimentel, G.; Pujos-Guillot, E.; Riccadonna, S.; Rist, M.; Rombouts, C.; Rubert, J.; Skurk, T.; Pedapati, H.; Van, M.; L., V.; Vázquez-Fresno, R.; Wishart, D.; Vergères, G. Articolo in rivista
1-gen-2011 Obesity and the gut microbiota: does up-regulating colonic fermentation protect against obesity and metabolic disease? Conterno, L.; Fava, F.; Viola, R.; Tuohy, K.M. Articolo in rivista
1-gen-1998 Okus po svetlobi v Slovenskih vinih sort Chardonnay in sivi Pinot (Odore di luce nei vini sloveni delle varietà Chardonnay e Pinot grigio) Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Tonon, D.; Andrés Lacueva, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1995 An oligostilbene from vitis roots Korhammer, S.; Reniero, F.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 On quantitative determination of volatile organic compound concentrations using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry Cappellin, L.; Karl, T.; Probst, M.; Ismailova, O.; Winkler, P.M.; Soukoulis, C.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 On sample preparation methods for fermented beverage VOCs profiling by GCxGC-TOFMS Zhang, P.; Carlin, S.; Lotti, C.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2017 On-line high-throughput analysis of the volatilome of microorganisms that have agroindustrial relevance Khomenko, I.; Cappellin, L.; Pedrotti, M.; Silcock, P.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Online analysis of breath by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients Lembo, V.; Aprea, E.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Loperto, I.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Morisco, F.; Caporaso, N. Abstract in rivista
1-gen-2018 ONS: an ontology for a standardized description of interventions and observational studies in nutrition Vitali, F.; Lombardo, R.; Rivero, D.; Mattivi, F.; Franceschi, P.; Bordoni, A.; Trimigno, A.; Capozzi, F.; Felici, G.; Taglino, F.; Miglietta, F.; De Cock, N.; Lachat, C.; De Baets, B.; De Tré, G.; Pinart, M.; Nimptsch, K.; Pischon, T.; Bouwman, J.; Cavalieri, D. Articolo in rivista
1-gen-2021 Optimization of gas sensors measurements by dynamic headspace analysis supported by simultaneous direct injection mass spectrometry Quercia, L.; Khomenko, I.; Capuano, R.; Tonezzer, M.; Paolesse, R.; Martinelli, E.; Catini, A.; Biasioli, F.; Di Natale, C. Articolo in rivista
1-gen-2013 Optimization, validation and application of a liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS/MS) method for the quantification of grape lipids Della Corte, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-1998 Origin assignment of milk from Alpine regions by multielement stable isotope ratio analysis (SIRA) Rossmann, A.; Kornexl, B.; Versini, G.; Pichlmayer, F.; Lamprecht, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Osservazioni con la tecnica della colorimetria tristimolo sul colore delle soluzioni idroalcoliche di antociani Mattivi, F.; Rottensteiner, H.; Tonon, D. Articolo in rivista
1-gen-1983 Osservazioni su una possibile correlazione fra il contenuto di 2-butanolo e di acido propionico nei vini Versini, G.; Inama, S.; Pellegrini, R. Articolo in rivista
1-gen-2021 Overcoming the lack of reliability associated to monodimensional gas chromatography coupled to isotopic ratio mass spectrometry data by heart-cut two-dimensional gas chromatography Cucinotta, L.; De Grazia, G.; Salerno, T.M.G.; Donnarumma, D.; Donato, P.; Sciarrone, D.; Mondello, L. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 325 a 344 di 541
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile