Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 48 a 67 di 540
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-1995 Bartlett pear unsaturated ethyl decanoates and C9 compounds among components characterizing cv. Catalan roxo grape marc distillates Versini, G.; Dalla Serra, A.; Orriols, I.; Inama, S.; Marchio, M. Articolo in rivista
1-gen-2017 Beer and its flavour: how advanced volatile analysis couple with sensory evaluation will improve beer flavour Bremer, P.; Richter, T.; Eyres, G.; Silcock, P.; Khomenko, I.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2012 A benchmark spike-in data set for biomarker identification in metabolomics Franceschi, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, H.R.M.J. Articolo in rivista
1-gen-2020 A benchmarking protocol for breath analysis: the peppermint experiment Henderson, B.; Ruszkiewicz, D.M.; Wilkinson, M.; Beauchamp, J.D.; Cristescu, S.M.; Fowler, S.J.; Salman, D.; Di Francesco, F.; Koppen, G.; Langejürgen, J.; Holz, O.; Hadjithekli, A.; Moreno, S.; Pedrotti, M.; Sinues, P.; Slingers, G.; Wilde, M.; Lomonaco, T.; Zanella, D.; Zenobi, R.; Focant, J.F.; Grassin-Delyle, S.; Franchina, F.A.; Malásková, M.; Stefanuto, P.H.; Pugliese, G.; Mayhew, C.; Thomas, C.L.P. Articolo in rivista
1-gen-2022 Bibliometric review on the volatile organic compounds in meat Ni, Q.; Amalfitano, N.; Biasioli, F.; Gallo, L.; Tagliapietra, F.; Bittante, G. -
1-gen-2020 Bioactivity of volatile organic compounds by Aureobasidium species against gray mold of tomato and table grape Di Francesco, A.; Zajc, J.; Gunde-Cimerman, N.; Aprea, E.; Gasperi, F.; Placì, N.; Caruso, F.; Baraldi, E. Articolo in rivista
1-gen-2013 Bioinformatic solutions for addressing the grape metabolome Wehrens, H.R.M.J.; Franceschi, P.; Shahaf, N.; Scholz, M.U.; Arapitsas, P.; Weingart, G.; Carvalho, E.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Branched-chain and aromatic amino acids related to visceral adipose tissue impact metabolic health risk markers Orozco-Ruiz, X.; Anesi, A.; Mattivi, F.; Breteler, M.M.B. Articolo in rivista
1-gen-2012 Breath analysis by Proton Transfer Reaction Time of Flight Mass Spectrometry in cirrhotic patients Morisco, F.; Aprea, E.; Lembo, V.; Fogliano, V.; Vitaglione, P.; Mazzone, G.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Abstract in rivista
1-gen-2013 Breath analysis on animal models and humans as a non invasive tool for studying liver diseases and their interaction with diet Aprea, E.; Morisco, F.; Vitaglione, P.; Cappellin, L.; Lembo, V.; Gasperi, F.; D’Argenio, G.; Fogliano, V.; Caporaso, N.; Biasioli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2013 Breath analysis with PTR-TOF-MS Aprea, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Brown Marmorated Stink Bug taint in grape must and wine: time evolution of trans-2-decenal Paolini, M.; Tonidandel, L.; Roman Villegas, T.; Gallo, A.; Larcher, R. -
1-gen-2018 C and H stable isotope ratio analysis using GC-IRMS for vanillin authentication Perini, M.; Camin, F.; Pianezze, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Calculated rate coefficients between CI-MS reagent ions and organosulfur compounds causing food taints and off-flavours Bhatia, M.; Manini, N.; Biasioli, F.; Cappellin, L. Articolo in rivista
1-gen-2016 Can strawberry volatile emissions influence Botrytis cinerea growth? Neri, F.; Cappellin, L.; Spadoni, A.; Cameldi, I.; Algarra Alarcon, A.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Mari, M. Articolo in rivista
1-gen-1996 Caratteristiche qualitative del vino Müller-Thurgau del Trentino in relazione ad interventi di tecnica enologica Nicolini, G.; Versini, G.; Amadei, E. Articolo in rivista
1-gen-1995 Caratterizzazione analitica della grappa del Trentino in relazione al sistema di distillazione ad al processo aziendale Dalla Serra, A.; Versini, G.; Monetti, A.; Ramponi, M.; Inama, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1991 Caratterizzazione analitico-statistica su base regionale della grappa Versini, G.; Monetti, A.; Dalla Serra, A.; Inama, S. Articolo in rivista
1-gen-2021 Carbon isotopic ratio of lipid fraction to trace fractionation processes in cull cows organism and to discriminate between different feeding regimes Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Piasentier, E. -
1-gen-2000 Carotenoid-derived aroma compounds in strawberry tree (Arbutus unedo L.) honey and fruit distillate Versini, G.; Franco, M.A.; Dalla Serra, A.; Gallego, L.R. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 48 a 67 di 540
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile