Sfoglia per SSD
Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano
2003-01-01 Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R.
Perfil de volátiles por CG-EM de una miel de Erica Melipona favosa que huele a clavo de olor es producida en la Península de Paraguaná, estado Falcón, Venezuela
2024-01-01 Betta, E.; Vit, P.; Vit, D.; Vit, L.; Reschini, A.; Meccia, G.; Biasioli, F.
Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva
2013-01-01 Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R.
Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder
2020-01-01 Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2017-01-01 Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F.
Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency
2018-01-01 Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E.
Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico
2021-01-01 Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G.
Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns
2021-01-01 Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E.
Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS
2013-01-01 Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R.
The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage
2023-01-01 Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P.
Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed
2021-01-01 Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N.
Polyphasic characterization of microbiota of “Mastredda”, a traditional wooden tool used during the production of PDO Provola dei Nebrodi cheese
2021-01-01 Busetta, G.; Garofalo, G.; Mangione, G.; Botta, L.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Licitra, G.; Scatassa, M.L.; Gaglio, R.; Settanni, L.
Population level divergence from the Mediterranean diet and the risk of cancer and metabolic disease
2014-01-01 Pounis, G.; Bonaccio, M.; Tuohy, K.M.; Donati, M.B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.
The prebiotic effects of oats on blood lipids, gut microbiota, and short-chain fatty acids in mildly hypercholesterolemic subjects compared with rice: a randomized, controlled trial
2021-01-01 Xu, D.; Feng, M.; Chu, Y.; Wang, S.; Shete, V.; Tuohy, K.M.; Liu, F.; Zhou, X.; Kamil, A.; Pan, D.; Liu, H.; Yang, X.; Yang, C.; Zhu, B.; Lv, N.; Xiong, Q.; Wang, X.; Sun, J.; Sun, G.; Yang, Y.
Prebiotic properties of lactulose
2017-01-01 Tuohy, K.M.
Prebiotic wheat bran fractions induce specific microbiota changes
2018-01-01 D'Hoe, K.; Conterno, L.; Fava, F.; Falony, G.; Vieira-Silva, S.; Vermeiren, J.; Tuohy, K.; Raes, J.
Predicting apple sensory properties by instrumental measurements: odour, flavour, texture and colour
2013-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data
2013-01-01 Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F.
Prediction of anise flavour in apple from GC-MS and PTR-MS volatile profiling
2015-01-01 Khomenko, I.; Cappellin, L.; Charles, M.C.; Marini, F.; Gasperi, F.; Biasioli, F.
Predizione della freschezza dei vegetali percepita dai consumatori mediante analisi sensoriale e strumentale
2024-01-01 Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2003 | Pascolo e qualità della carne ovina: l'esempio dell'agnellone Bergamasco e dell'agnello leggero Istriano | Piasentier, E.; Gasperi, F.; Volpelli, L.A.; Valusso, R. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Perfil de volátiles por CG-EM de una miel de Erica Melipona favosa que huele a clavo de olor es producida en la Península de Paraguaná, estado Falcón, Venezuela | Betta, E.; Vit, P.; Vit, D.; Vit, L.; Reschini, A.; Meccia, G.; Biasioli, F. | - | |
1-gen-2013 | Performance aromatico-fermentative di ceppi di lievito nella produzione di spumanti di pronta beva | Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Persistence of a mixed lactic acid bacterial starter culture during lysine fortification of sourdough breads by addition of pistachio powder | Gaglio, R.; Alfonzo, A.; Barbera, M.; Franciosi, E.; Francesca, N.; Moschetti, G.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; Monteleone, E.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Prescott, J.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Torri, L.; Gasperi, F.; Sinesio, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Personality traits and gender influence liking and choice of food pungency | Spinelli, S.; De Toffoli, A.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Gallina Toschi, T.; Sinesio, F.; Torri, L.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Magli, M.; Borgogno, M.; di Salvo, R.; Favotto, S.; Prescott, J.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Peso del ceppo di lievito sulla presenza di molecole correlate all'invecchiamento atipico | Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Pace, J.M.; Cappello, N.; Larcher, R.; Nicolini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Phenol-rich food acceptability: the influence of variations in sweetness optima and sensory-liking patterns | Spinelli, S.; Prescott, J.; Pierguidi, L.; Dinnella, C.; Arena, E.; Braghieri, A.; Di Monaco, R.; Gallina Toschi, T.; Endrizzi, I.; Proserpio, C.; Torri, L.; Monteleone, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Phthalates determination in wine and spirits using GC-MS and LC-MS/MS | Raveane, L.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Trainotti, D.; Nardin, T.; Larcher, R. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2023 | The physical and structural effects of 1-MCP on four different apple cultivars during storage | Ting, V.; Silcock, P.; Biasioli, F.; Bremer, P. | - | |
1-gen-2021 | Polyhydroxyalkanoated-rich microbial cells from bio-based volatile fatty acids as potential ingredient for aquaculture feed | Botturi, A.; Battista, F.; Andreolli, M.; Faccenda, F.; Fusco, S.; Bolzonella, D.; Lampis, S.; Frison, N. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Polyphasic characterization of microbiota of “Mastredda”, a traditional wooden tool used during the production of PDO Provola dei Nebrodi cheese | Busetta, G.; Garofalo, G.; Mangione, G.; Botta, L.; Franciosi, E.; Di Gerlando, R.; Todaro, M.; Licitra, G.; Scatassa, M.L.; Gaglio, R.; Settanni, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Population level divergence from the Mediterranean diet and the risk of cancer and metabolic disease | Pounis, G.; Bonaccio, M.; Tuohy, K.M.; Donati, M.B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2021 | The prebiotic effects of oats on blood lipids, gut microbiota, and short-chain fatty acids in mildly hypercholesterolemic subjects compared with rice: a randomized, controlled trial | Xu, D.; Feng, M.; Chu, Y.; Wang, S.; Shete, V.; Tuohy, K.M.; Liu, F.; Zhou, X.; Kamil, A.; Pan, D.; Liu, H.; Yang, X.; Yang, C.; Zhu, B.; Lv, N.; Xiong, Q.; Wang, X.; Sun, J.; Sun, G.; Yang, Y. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Prebiotic properties of lactulose | Tuohy, K.M. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2018 | Prebiotic wheat bran fractions induce specific microbiota changes | D'Hoe, K.; Conterno, L.; Fava, F.; Falony, G.; Vieira-Silva, S.; Vermeiren, J.; Tuohy, K.; Raes, J. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Predicting apple sensory properties by instrumental measurements: odour, flavour, texture and colour | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Predicting odour attributes in apple from SPME/GC-MS data | Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Endrizzi, I.; Charles, M.C.; Dematte', M.L.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Prediction of anise flavour in apple from GC-MS and PTR-MS volatile profiling | Khomenko, I.; Cappellin, L.; Charles, M.C.; Marini, F.; Gasperi, F.; Biasioli, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2024 | Predizione della freschezza dei vegetali percepita dai consumatori mediante analisi sensoriale e strumentale | Cliceri, D.; Pedrotti, M.; Endrizzi, I.; Khomenko, I.; Betta, E.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile