Sfoglia per Autore Gagliano, G.
Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua
2006-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A.
Isotopic ratio of oxygen to characterise natural tomato passata
2008-01-01 Bontempo, L.; Camin, F.; Perini, M.; Versini, G.; Trifirò, A.; Gagliano, G.
Characterisation of authentic Italian extra-virgin olive oils by stable isotope ratios of C, O and H and mineral composition
2010-01-01 Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Gagliano, G.; Nicolini, G.; Versini, G.
Stable isotope ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices
2013-01-01 Bontempo, L.; Caruso, R.; Gambino, G.L.; Paolini, M.; Simoni, M.; Perini, M.; Fiorillo, M.; Traulo, P.; Gagliano, G.; Camin, F.
Stable Isotope Ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices
2013-01-01 Bontempo, L.; Caruso, R.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Paolini, M.; Simoni, M.C.; Fiorillo, M.; Traulo, P.; Gagliano, G.; Camin, F.
Control of wine vinegar authenticity through δ18O analysis
2013-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A.; Breas, O.; Guillou, C.; Moreno Rojas, J.M.; Gagliano, G.
Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste
2014-01-01 Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F.
Stable Isotope Ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices
2014-01-01 Bontempo, L.; Caruso, R.; Fiorillo, M.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Traulo, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Gagliano, G.; Camin, F.
Stable isotope ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices
2015-01-01 Bontempo, L.; Caruso, R.; Fiorillo, M.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Traulo, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Gagliano, G.; Camin, F.
d18O as authenticity thresholds in differentiating tomato passata from diluted tomato paste
2015-01-01 Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2006 | Aspetti di genuinità degli aceti di vino controllati attraverso l'analisi del tenore in d18O dell'acqua | Versini, G.; Camin, F.; Gagliano, G.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2008 | Isotopic ratio of oxygen to characterise natural tomato passata | Bontempo, L.; Camin, F.; Perini, M.; Versini, G.; Trifirò, A.; Gagliano, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | Characterisation of authentic Italian extra-virgin olive oils by stable isotope ratios of C, O and H and mineral composition | Camin, F.; Larcher, R.; Perini, M.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Gagliano, G.; Nicolini, G.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | Stable isotope ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices | Bontempo, L.; Caruso, R.; Gambino, G.L.; Paolini, M.; Simoni, M.; Perini, M.; Fiorillo, M.; Traulo, P.; Gagliano, G.; Camin, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Stable Isotope Ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices | Bontempo, L.; Caruso, R.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Paolini, M.; Simoni, M.C.; Fiorillo, M.; Traulo, P.; Gagliano, G.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Control of wine vinegar authenticity through δ18O analysis | Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Tonon, A.; Breas, O.; Guillou, C.; Moreno Rojas, J.M.; Gagliano, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Use of d18O authenticity thresholds to differentiate tomato passata from diluted tomato paste | Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | Stable Isotope Ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices | Bontempo, L.; Caruso, R.; Fiorillo, M.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Traulo, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Gagliano, G.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Stable isotope ratios of H, C, N and O in Italian citrus juices | Bontempo, L.; Caruso, R.; Fiorillo, M.; Gambino, G.L.; Perini, M.; Simoni, M.C.; Traulo, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Gagliano, G.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | d18O as authenticity thresholds in differentiating tomato passata from diluted tomato paste | Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Tonon, A.; Gagliano, G.; Marianella, R.M.; Marega, M.; Trifirò, A.; Camin, F. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile