Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 53 di 53
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2014 Correlazioni tra composti volatili ed odori nella mela Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2014 A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 An overview of sensory quality of apple fruit Corollaro, M.L.; Gasperi, F.; Corelli Grappadelli, L. Articolo in rivista
8-mag-2014 Sensory and instrumental profiling of apples: a new tool for quality assessment Corollaro, M.L. Doctoral Thesis
1-gen-2015 Studio delle relazioni tra composti volatili e descritori sensoriali Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 Apple flavor: linking sensory perception to volatile release and textural properties Ting, V.; Romano, A.; Silcock, P.; Bremer, P.J.; Corollaro, M.L.; Soukoulis, C.; Cappellin, L.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 High Pressure Carbon Dioxide pasteurization of coconut water: a sport drink with high nutritional and sensory quality Cappelletti, M.; Ferrentino, G.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Betta, E.; Corollaro, M.L.; Charles, M.C.; Gasperi, F.; Spilimbergo, S. Articolo in rivista
1-gen-2015 A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 The effect of two orchard light management practices on the sensory quality of apple: fruit thinning by shading or photo-selective nets Corollaro, M.L.; Manfrini, L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Biasioli, F.; Zibordi, M.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2016 APPLICATION OF HS-SPME-GC-MS TO EVALUATE THE POSSIBLE INFLUENCE OF ALTITUDE ON APPLE FLAVOR Aprea, E.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 The multisensory perception of sweetness in apple Gasperi, F.; Aprea, E.; Betta, E.; Biasioli, F.; Charles, M.C.; Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Zambanini, J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 La dolcezza delle mele non è solo questione di zuccheri Aprea, E.; Charles, M.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Sweet taste in apple: the role of sorbitol, individual sugars, organic acids and volatile compounds Aprea, E.; Charles, M.C.; Endrizzi, I.; Corollaro, M.L.; Betta, E.; Biasioli, F.; Gasperi, F. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 41 a 53 di 53
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile