Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 60
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Metabolomics assisted fingerprint of Hypericum perforatum chemotypes and assessment of their cytotoxic activity Sarrou, E.; Giassafaki, L.P.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Vizirianakis, I.S.; Irakli, M.; Chatzopoulou, P.; Martens, S. Articolo in rivista
1-gen-2018 Phenolic profile, chemical relationship and antifungal activity of Andean Hypericum species Tocci, N.; Weil, T.; Perenzoni, D.; Narduzzi, L.; Madriñán, S.; Crockett, S.; Nürk, N.; Cavalieri, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2018 Extracts from Hypericum hircinum subsp. majus exert antifungal activity against a panel of sensitive and drug-resistant clinical strains. Tocci, N.; Perenzoni, D.; Iamonico, D.; Fava, F.; Weil, T.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Phenolic parameters explaining different astringency properties in res wines Gambuti, A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Rinaldi, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Perenzoni, D.; Slaghenaufi, D.; Moio, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Myrtle seeds (Myrtus communis L.) as a rich source of the bioactive ellagitannins oenothein B and eugeniflorin D2 Franco, A.M.; Tocci, N.; Guella, G.; Dell'Agli, M.; Sangiovanni, E.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Manca, G. Articolo in rivista
1-gen-2019 Metabolite profiling of wines made from disease-tolerant varieties Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Stefanini, M.; Rühl, E.; Patz, C.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2020 Nuovi vitigni tolleranti alle malattie: caratterizzazione chimica del vino ottenuto da varietà coltivate in Italia e Germania Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U.; Rühl, E.; Patz, C.D.; Rauhut, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2020 The effects of leaf removal and artificial shading on the composition of Chardonnay and Pinot noir grapes Ghiglieno, I.; Mattivi, F.; Cola, G.; Trionfini, D.; Perenzoni, D.; Simonetto, A.; Gilioli, G.; Valenti, L. Articolo in rivista
1-gen-2020 Two apples a day lower serum cholesterol and improve cardiometabolic biomarkers in mildly hypercholesterolemic adults: a randomized, controlled, crossover trial Koutsos, A.; Riccadonna, S.; Ulaszewska, M.; Franceschi, P.; Trost, K.; Galvin, A.; Braune, T.; Fava, F.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Tuohy, K.; Lovegrove, J. Articolo in rivista
1-gen-2020 Potent antifungal properties of dimeric acylphloroglucinols from hypericum mexicanum and mechanism of action of a highly active 3′prenyl uliginosin B Tocci, N.; Weil, T.; Perenzoni, D.; Moretto, M.; Nürk, N.; Madriñán, S.; Ferrazza, R.; Guella, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 A new approach for sensory characterization of grape: relationship with chemical composition Saenz Navajas, M.P.; Ferrero del Teso, S.; Suárez, A.; Ferreira, C.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Ferreira, V.; Fernández Zurbano, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2021 Improving the phloroglucinolysis protocol and characterization of Sagrantino wines proanthocyanidins Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2021 The Moringin/α-CD pretreatment induces neuroprotection in an in vitro model of Alzheimer’s disease: a transcriptomic study Silvestro, S.; Chiricosta, L.; Gugliandolo, A.; Iori, R.; Rollin, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Bramanti, P.; Mazzon, E. Articolo in rivista
1-gen-2022 Decoding the proanthocyanins profile of Italian red wines Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Slaghenaufi, D.; Giacosa, S.; Paissoni, M.A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Versari, A.; Ricci, A.; Curioni, A.; Marangon, M.; Mattivi, F. -
1-gen-2022 Modeling grape taste and mouthfeel from chemical composition Ferrero-del-Teso, S.; Suárez, A.; Ferreira, C.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Mattivi, F.; Ferreira, V.; Fernández-Zurbano, P.; Sáenz-Navajas, M.P. Articolo in rivista
1-gen-2022 The contribution of varietal thiols in the diverse aroma of Italian monovarietal white wines Carlin, S.; Piergiovanni, M.; Pittari, E.; Tiziana Lisanti, M.; Moio, L.; Piombino, P.; Marangon, M.; Curioni, A.; Rolle, L.; Rìo Segade, S.; Versari, A.; Ricci, A.; Parpinello, G.P.; Luzzini, G.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. -
10-giu-2022 Metabolomic characterization of pigmented and non-pigmented potato cultivars using a joint and individual variation explained (JIVE) Ceci, A.T.; Franceschi, P.; Serni, E.; Perenzoni, D.; Oberhuber, M.; Robatscher, P.; Mattivi, F. -
1-gen-2023 Influences of SO2 addition and storage conditions in the determination of mean degree of polymerization of proanthocyanidins in aged red wines Perenzoni, D.; Moro, L.; Ugliano, M.; Rolle, L.; Piombino, P.; Versari, A.; Marangon, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Arapitsas, P. -
1-gen-2023 Variation of microbiota, chemical composition and B-vitamins in milk from alpine pasture and indoor dairy cows Franciosi, E.; Secchi, G.; Amalfitano, N.; Bittante, G.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. -
1-gen-2023 Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency Galaz Torres, C.; Ricci, A.; Parpinello, G.P.; Gambuti, A.; Rinaldi, A.; Moio, L.; Rolle, L.; Paissoni, M.A.; Mattivi, F.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Marangon, M.; Mayr Marangon, C.; Slaghenaufi, D.; Ugliano, M.; Versari, A. -
Mostrati risultati da 41 a 60 di 60
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile