Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 60
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2014 The influence of storage on the “chemical age” of red wines Arapitsas, P.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Wine metabolomics: a complete workflow Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 The influence of storage on the “chemical age” of red wines Arapitsas, P.; Speri, G.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2015 How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Sulfonated flavanols in wine: are they markers of inappropriate storage? Guella, G.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Influence of storage conditions on the composition of red wines Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-2016 Metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Stanstrup, J.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Poster
1-gen-2016 Wine metabolomics reveals new sulfonated products in bottled white wines, promoted by small amounts of oxygen Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2017 Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 The metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes Ruocco, S.; Stefanini, M.; Stanstrup, J.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 21 a 40 di 60
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile