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Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico
2013-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J.
Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds
2013-01-01 Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F.
The influence of storage on the “chemical age” of red wines
2014-01-01 Arapitsas, P.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.
Wine metabolomics: a complete workflow
2014-01-01 Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F.
The influence of storage on the “chemical age” of red wines
2014-01-01 Arapitsas, P.; Speri, G.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.
How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines
2015-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes
2015-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems
2015-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept
2015-01-01 Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Sulfonated flavanols in wine: are they markers of inappropriate storage?
2015-01-01 Guella, G.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.
Influence of storage conditions on the composition of red wines
2015-01-01 Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G.
Metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes
2016-01-01 Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Stanstrup, J.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes
2016-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines
2016-01-01 Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.
LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Wine metabolomics reveals new sulfonated products in bottled white wines, promoted by small amounts of oxygen
2016-01-01 Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F.
Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany
2017-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U.
The metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes
2017-01-01 Ruocco, S.; Stefanini, M.; Stanstrup, J.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
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1-gen-2013 | Tracciabilità del Sangiovese per la produzione del Brunello di Montalcino con il metodo del profilo antocianico | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Wehrens, H.R.M.J. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | Use of instrumental acoustic parameters of winegrape seeds as possible predictors of extractable phenolic compounds | Rolle, L.; Giacosa, S.; Torchio, F.; Perenzoni, D.; Río Segade, S.; Gerbi, V.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2014 | The influence of storage on the “chemical age” of red wines | Arapitsas, P.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | Wine metabolomics: a complete workflow | Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | The influence of storage on the “chemical age” of red wines | Arapitsas, P.; Speri, G.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | How small amounts of oxygen introduced during bottling can influence the metabolic fingerprint of white wines | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Anthocyanin profiles of non-V. vinifera genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Anthocyanins in grapes and wines: old, new and recurring chemical problems | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Modified carbon paste electrodes for the voltammetric evaluation of early post-bottling oxidation of white wines: a proof of concept | Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Sulfonated flavanols in wine: are they markers of inappropriate storage? | Guella, G.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2015 | Influence of storage conditions on the composition of red wines | Mattivi, F.; Arapitsas, P.; Perenzoni, D.; Guella, G. | Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | |
1-gen-2016 | Metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes | Ruocco, S.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Stanstrup, J.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | Targeted metabolomics approach for the characterization of wild Vitis genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Stanstrup, J.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | How small amounts of oxygen introduced during bottling and storage can influence the metabolic fingerprint and SO2 content of white wines | Mattivi, F.; Angeli, A.; Perenzoni, D.; Ugliano, M.; Arapitsas, P.; Pangrazzi, P. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2016 | LC-MS metabolomics shows a smart way to reduce sulfites in wine | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Poster | |
1-gen-2016 | Wine metabolomics reveals new sulfonated products in bottled white wines, promoted by small amounts of oxygen | Arapitsas, P.; Ugliano, M.; Perenzoni, D.; Angeli, A.; Pangrazzi, P.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Investigation of volatile and non-volatile compounds of wines obtained from interspecific hybrids cultivated in Italy and Germany | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Perenzoni, D.; Patz, C.; Rühl, E.; Mattivi, F.; Rauhut, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2017 | The metabolomic profile of red non-V. vinifera genotypes | Ruocco, S.; Stefanini, M.; Stanstrup, J.; Perenzoni, D.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. | Articolo in rivista |
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