Sfoglia per Tipologia Articolo in rivista
Hydrochar enhances growth of poplar for bioenergy while marginally contributing to direct soil carbon sequestration
2017-01-01 Baronti, S.; Alberti, G.; Camin, F.; Criscuoli, I.; Genesio, L.; Mass, R.; Vaccari, F.P.; Ziller, L.; Miglietta, F.
Hydrogen and oxygen stable isotope fractionation in body fluid compartments of dairy cattle according to season, farm, breed, and reproductive stage
2015-01-01 Abeni, F.; Petrera, F.; Capelletti, M.; Dal Prà, A.; Bontempo, L.; Tonon, A.; Camin, F.
Hydrolyzable tannin analysis in food
2012-01-01 Arapitsas, P.
Hydrophilic interaction ultra performance liquid chromatography retention prediction under gradient elution
2012-01-01 Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A.
Hydropower effects at different temporal scales in an Alpine river
2010-01-01 Bruno, M.C.; Maiolini, B.; Carolli, M.; Silveri, L.
Hydro‐morphological disturbance and suitability for temporary agriculture of Riverine islands in a tropical wandering river
2022-01-01 Serrao, L.; Brentari, L.; Balcazar Terrones, L.E.; Huamaní Yupanqui, H.A.; Rengifo Trigoso, J.P.; Zolezzi, G.
Hydrurus foetidus: un'alga che ama il freddo
2012-01-01 Ciutti, F.; Cappelletti, C.
Hymenoscyphus fraxineus in Trentino: quali danni e quali conseguenze
2017-01-01 Giongo, S.; Montecchio, L.; Longa, C.M.O.; Dal Maso, E.; Maresi, G.
The hypergenome in inheritance and development
2013-01-01 Sgaramella, V.
Hyphenated gas chromatography-mass spectrometry analysis of 3-mercaptohexan-1-ol and 3-mercaptohexyl acetate in wine: comparison with results of other sampling procedures via a robust regression
2008-01-01 Fedrizzi, B.; Versini, G.; Lavagnini, I.; Badocco, D.; Nicolini, G.; Magno, F.
Hyphenation of proton transfer reaction mass spectrometry with thermal analysis for monitoring the thermal degradation of retinyl acetate
2018-01-01 Peinado, I.; Mason, M.; Biasioli, F.; Scampicchio, M.
Hypocholesterolemic and prebiotic effects of a whole-grain oat-based granola breakfast cereal in a cardio-metabolic “at risk” population
2016-01-01 Connolly, M.L.; Tzounis, X.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A.
Hypothermia modulates circadian clock gene expression in lizard peripheral tissues
2007-01-01 Vallone, D.; Frigato, E.; Vernesi, C.; Foà, A.; Foulkes, N.S.; Bertolucci, C.
I batteri acetici nel vino, un problema reale?
2021-01-01 Guzzon, R.
I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina
2019-01-01 Guzzon, R.
I boschi cedui: come gestirli per garantirne la sostenibilità
2019-01-01 Gottardini, E.; Corradini, S.; Cristofori, A.; Cristofolini, F.; Rocchini, D.
I castagneti secolari dell’Appennino: un fragile, ma consistente patrimonio di biodiversità
2020-01-01 Pezzi, G.; Maresi, G.; Nascimbene, J.; Buldrini, F.; Gambini, S.; Ferretti, F.
I feromoni nella difesa della vite: esperienze in Provincia di Trento
2001-01-01 Varner, M.; Mattedi, L.; Rizzi, C.; Mescalchin, E.
I formaggi di malga: la parola ai consumatori
2003-01-01 Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G.
I ghiacci dell'Adamello: una storia di clima.
2016-01-01 Cristofori, A.; Vernesi, C.; Casarotto, C.; Bertoni, E.; Maggi, V.; Festi, D.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2017 | Hydrochar enhances growth of poplar for bioenergy while marginally contributing to direct soil carbon sequestration | Baronti, S.; Alberti, G.; Camin, F.; Criscuoli, I.; Genesio, L.; Mass, R.; Vaccari, F.P.; Ziller, L.; Miglietta, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | Hydrogen and oxygen stable isotope fractionation in body fluid compartments of dairy cattle according to season, farm, breed, and reproductive stage | Abeni, F.; Petrera, F.; Capelletti, M.; Dal Prà, A.; Bontempo, L.; Tonon, A.; Camin, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Hydrolyzable tannin analysis in food | Arapitsas, P. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Hydrophilic interaction ultra performance liquid chromatography retention prediction under gradient elution | Gika, H.; Theodoridis, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Pappa Louisi, A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | Hydropower effects at different temporal scales in an Alpine river | Bruno, M.C.; Maiolini, B.; Carolli, M.; Silveri, L. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Hydro‐morphological disturbance and suitability for temporary agriculture of Riverine islands in a tropical wandering river | Serrao, L.; Brentari, L.; Balcazar Terrones, L.E.; Huamaní Yupanqui, H.A.; Rengifo Trigoso, J.P.; Zolezzi, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2012 | Hydrurus foetidus: un'alga che ama il freddo | Ciutti, F.; Cappelletti, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | Hymenoscyphus fraxineus in Trentino: quali danni e quali conseguenze | Giongo, S.; Montecchio, L.; Longa, C.M.O.; Dal Maso, E.; Maresi, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2013 | The hypergenome in inheritance and development | Sgaramella, V. | Articolo in rivista | |
1-gen-2008 | Hyphenated gas chromatography-mass spectrometry analysis of 3-mercaptohexan-1-ol and 3-mercaptohexyl acetate in wine: comparison with results of other sampling procedures via a robust regression | Fedrizzi, B.; Versini, G.; Lavagnini, I.; Badocco, D.; Nicolini, G.; Magno, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2018 | Hyphenation of proton transfer reaction mass spectrometry with thermal analysis for monitoring the thermal degradation of retinyl acetate | Peinado, I.; Mason, M.; Biasioli, F.; Scampicchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | Hypocholesterolemic and prebiotic effects of a whole-grain oat-based granola breakfast cereal in a cardio-metabolic “at risk” population | Connolly, M.L.; Tzounis, X.; Tuohy, K.M.; Lovegrove, J.A. | Articolo in rivista | |
1-gen-2007 | Hypothermia modulates circadian clock gene expression in lizard peripheral tissues | Vallone, D.; Frigato, E.; Vernesi, C.; Foà, A.; Foulkes, N.S.; Bertolucci, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | I batteri acetici nel vino, un problema reale? | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | I batteri acetici: specie, biologia e gestione in cantina | Guzzon, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | I boschi cedui: come gestirli per garantirne la sostenibilità | Gottardini, E.; Corradini, S.; Cristofori, A.; Cristofolini, F.; Rocchini, D. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | I castagneti secolari dell’Appennino: un fragile, ma consistente patrimonio di biodiversità | Pezzi, G.; Maresi, G.; Nascimbene, J.; Buldrini, F.; Gambini, S.; Ferretti, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | I feromoni nella difesa della vite: esperienze in Provincia di Trento | Varner, M.; Mattedi, L.; Rizzi, C.; Mescalchin, E. | Articolo in rivista | |
1-gen-2003 | I formaggi di malga: la parola ai consumatori | Gasperi, F.; Biasioli, F.; Fasoli, S.; Framondino, V.; Aprea, E.; Mott, D.; Endrizzi, I.; Vettori, M.; Pecile, A.; Stoppa, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2016 | I ghiacci dell'Adamello: una storia di clima. | Cristofori, A.; Vernesi, C.; Casarotto, C.; Bertoni, E.; Maggi, V.; Festi, D. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile