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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2006 The first genome sequence of an elite grapevine cultivar (Pinot noir; Vitis vinifera L.): coping with a highly heterozygous genome Velasco, R.; Zharkikh, A.; Troggio, M.; Bhatnagar, S.K.; Pindo, M.; Cartwright, D.A.; Coppola, G.; Eldredge, G.; Segala, C.; Mitchell, J.T.; Stefanini, M.; Gutin, N.; Grando, M.S.; Pruss, D.; Dematté, L.; Cestaro, A.; Toppo, S.; Fontana, P.; Skolnick, M.; Gutin, A.; Salamini, F.; Viola, R. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 The importance of advisory service in predicting bitter pit using early-season fruit analysis Porro, D.; Ceschini, A.; Pantezzi, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 The importance of anthocyanins of grape, wine and soft fruits in light of their absorption, metabolism and presence in the diet Mattivi, F.; Palchetti, A.; Ieri, F.; Giongo, L.; Guzzon, R.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 The influence of grape varieties, altitude and cultivation practices on the H, C and O stable isotope ratios of wine Camin, F.; Versini, G.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2006 The involvement of the AEC multigene family during apple fruitlet abscission Dal Cin, V.; Galla, G.; Boschetti, A.; Dorigoni, A.; Velasco, R.; Ramina, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2007 The malus-venturia inaequalis interaction: recent advances in the comprehension of the molacular basis of apple scab resistance Paris, R.; Cova, V.; Pagliarani, G.; Carbone, F.; Tartarini, S.; Komjanc, M.; Sansavini, S. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 The microbial ecosystem in the winery surface environment: wine spoilage microorganisms occurrence in relation to sanitation practices Conterno, L.; Simova Samuelian, E.; Porret, N.; Gafner, J.; Worobo, R.; Henick Kling, T. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 The onset on ripening in characterized by hydrogen peroxide accumulation and lipids peroxidation Pilati, S.; Frassanito, R.; Guella, G.; Moser, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 The planktonic and benthic diatoms of the river Adige Centis, B.; Tolotti, M.; Salmaso, N. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 The planktonic and benthic diatoms of the river Adige Centis, B.; Tolotti, M.; Zignin, A.; Salmaso, N. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 The planktonic and benthic diatoms of the river Adige Centis, B.; Tolotti, M.; Zignin, A.; Salmaso, N. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2005 The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Carina Gaggero, S.; Moser, S.; Versini, G.; Henschke, P.; Dellacassa, E. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Thermal summation – flower differentiation phenology interpolation curve on Fragaria x Ananassa Duch. cv Elsanta Zucchi, P.; Martinatti, P.; Ioriatti, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Thermopeaking in an hydropower impacted alpine catchment Carolli, M.; Maiolini, B.; Bruno, M.C.; Silveri, L.; Siviglia, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Thirteen years of leaf analysis applied to Italian viticulture, olive and fruit growing Porro, D.; Stringari, G.; Failla, O.; Scienza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2009 A three-year highbush blueberry survey in different European locations for the fresh and the processing markets Giongo, L.; Vrhovsek, U.; Gasperi, F.; Endrizzi, I.; Palmieri, L.; Saviane, A.; Merola, S.; Camin, F.; Perini, M.; Bontempo, L.; Danek, I.; Krol, K.; Mladin, P.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2010 A time-course model for BA action in apple fruitlet thinning Botton, A.; Eccher, G.; Ruperti, B.; Ramina, A.; Dorigoni, A.; Boschetti, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2001 Tipicizzazione del vino Sangiovese attraverso tecniche di assemblaggio di differenti selezioni clonali: applicazione innovativa dell'analisi sensoriale Iacono, F.; Porro, D.; Stefanini, M.; Brancadoro, L.; Scienza, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2004 Tissue distribution of anthocyanins following gastric absorption of a pure anthocyanin mixture Passamonti, S.; Vrhovsek, U.; Vanzo, A.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2000 Tolerance to grapevine viruses A and B in Nicotiana plants transformed with sense and antisense movement protein genes Buzkan, N.; Saldarelli, P.; Minafra, A.; Martinelli, L.; Perl, A.; Martelli, G.P. Contributo in Atti di convegno
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