Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Carina Gaggero, S.; Moser, S.; Versini, G.; Henschke, P.; Dellacassa, E. (2005). The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis. In: In vino analytica scientia: analytical chemistry for wine, brandy and spirits: 103. handle: http://hdl.handle.net/10449/17691

The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis

Moser, Sergio;Versini, Giuseppe;
2005-01-01

2005
Carrau, F.; Medina, K.; Boido, E.; Farina, L.; Carina Gaggero, S.; Moser, S.; Versini, G.; Henschke, P.; Dellacassa, E. (2005). The role of Saccharomyces cerevisiae in the production of floral aromas in wines by monoterpene biosynthesis. In: In vino analytica scientia: analytical chemistry for wine, brandy and spirits: 103. handle: http://hdl.handle.net/10449/17691
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/17691
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact