RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A benchmark spike-in data set for biomarker identification in metabolomics
2012-01-01 Franceschi, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, H.R.M.J.
A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use
2010-01-01 Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J.
A bio-guided approach for the development of a chestnut-based proanthocyanidin-enriched nutraceutical with potential anti-gastritis properties
2018-01-01 Sangiovanni, E.; Piazza, S.; Vrhovsek, U.; Fumagalli, M.; Khalilpour, S.; Masuero, D.; Di Lorenzo, C.; Colombo, L.; Mattivi, F.; De Fabiani, E.; Dell'Agli, M.
A DNA-free editing approach for viticulture sustainability: dual editing of DMR6-1 and DMR6-2 enhances resistance to downy mildew
2024-01-01 Giacomelli, L.; Salvagnin, U.; Zeilmaker, T.; Scintilla, S.; Giovannini, O.; Masuero, D.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Rouppe van der Voort, J.; Moser, C.
A metabolomic approach to the study of wine micro-oxygenation
2012-01-01 Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Mattivi, F.
A metabolomic view of wine micro-oxygenation
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
A metabolomic view of wine micro-oxygenation
2010-01-01 Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U.
A multidisciplinary approach providing new insight into fruit flesh browning physiology in Apple (Malus x domestica Borkh.)
2013-01-01 Di Guardo, M.; Tadiello, A.; Farneti, B.; Lorenz, G.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Costa, G.; Velasco, R.; Costa, F.
A multidisciplinary approach reveals new aspects of superficial scald aetiology and cold resistance mechanism in ‘Granny Smith’ apples
2019-01-01 Busatto, N.; Farneti, B.; Delledonne, M.; Vrhovsek, U.; Spinelli, F.; Biasioli, F.; Velasco, R.; Costa, G.; Costa, F.
A multidisciplinary approach to identify the genetic determinants of flavonoid content in grapes
2011-01-01 Costantini, L.; Malacarne, G.; Battilana, J.; Coller, E.; Lorenzi, S.; Troggio, M.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Grando, M.S.; Moser, C.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2012 | A benchmark spike-in data set for biomarker identification in metabolomics | Franceschi, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F.; Wehrens, H.R.M.J. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | A berries varieties handbook: phenotyping for the fresh market use | Giongo, L.; Grisenti, M.; Saviane, A.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Camin, F.; Bontempo, L.; Perini, M.; Eccher, M.; Kroll, K.; Mazzalai, M.; Mladin, P.; Danek, J. | Monografia o trattato scientifico | |
1-gen-2018 | A bio-guided approach for the development of a chestnut-based proanthocyanidin-enriched nutraceutical with potential anti-gastritis properties | Sangiovanni, E.; Piazza, S.; Vrhovsek, U.; Fumagalli, M.; Khalilpour, S.; Masuero, D.; Di Lorenzo, C.; Colombo, L.; Mattivi, F.; De Fabiani, E.; Dell'Agli, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2024 | A DNA-free editing approach for viticulture sustainability: dual editing of DMR6-1 and DMR6-2 enhances resistance to downy mildew | Giacomelli, L.; Salvagnin, U.; Zeilmaker, T.; Scintilla, S.; Giovannini, O.; Masuero, D.; Franceschi, P.; Vrhovsek, U.; Rouppe van der Voort, J.; Moser, C. | - | |
1-gen-2012 | A metabolomic approach to the study of wine micro-oxygenation | Arapitsas, P.; Scholz, M.U.; Vrhovsek, U.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Masuero, D.; Perenzoni, D.; Rigo, A.; Mattivi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2010 | A metabolomic view of wine micro-oxygenation | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2010 | A metabolomic view of wine micro-oxygenation | Mattivi, F.; Rigo, A.; Di Blasi, S.; Biondi Bartolini, A.; Perenzoni, D.; Vrhovsek, U. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2013 | A multidisciplinary approach providing new insight into fruit flesh browning physiology in Apple (Malus x domestica Borkh.) | Di Guardo, M.; Tadiello, A.; Farneti, B.; Lorenz, G.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.; Costa, G.; Velasco, R.; Costa, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A multidisciplinary approach reveals new aspects of superficial scald aetiology and cold resistance mechanism in ‘Granny Smith’ apples | Busatto, N.; Farneti, B.; Delledonne, M.; Vrhovsek, U.; Spinelli, F.; Biasioli, F.; Velasco, R.; Costa, G.; Costa, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2011 | A multidisciplinary approach to identify the genetic determinants of flavonoid content in grapes | Costantini, L.; Malacarne, G.; Battilana, J.; Coller, E.; Lorenzi, S.; Troggio, M.; Vrhovsek, U.; Stefanini, M.; Velasco, R.; Mattivi, F.; Grando, M.S.; Moser, C. | Abstract in Atti di convegno |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 229
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 3
- 3.01 Monografia o trattato scient... 2
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 79
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 110
- 4.03 Poster 14
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2024 75
- 2010 - 2019 271
- 2000 - 2009 86
- 1998 - 1999 4
Editore
- Elsevier Science Limited 11
- Fondazione Edmund Mach 8
- ISHS 7
- American Chemical Society 4
- Wiley-Blackwell 4
- INRA 3
- Public Library of Science 3
- University of Manitoba 3
- Assoenologi 2
- Biotehniska fakulteta, Oddelek za... 2
Rivista
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 29
- ACTA HORTICULTURAE 11
- FOOD CHEMISTRY 10
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 8
- FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 7
- L'ENOLOGO 7
- METABOLITES 6
- VITIS 5
- AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND W... 4
- JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 4
Serie
- ACTA ITALUS HORTUS 4
- APPROFONDIMENTO MONOGRAFICO DEL C... 1
Settore disciplinare
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 123
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 80
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 25
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 19
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 14
- Settore AGR/13 - CHIMICA AGRARIA 13
- Settore BIO/11 - BIOLOGIA MOLECOLARE 12
- Settore AGR/12 - PATOLOGIA VEGETALE 11
- Settore BIO/04 - FISIOLOGIA VEGETALE 6
- Settore CHIM/08 - CHIMICA FARMACE... 5
Keyword
- Metabolomics 36
- Polyphenols 28
- Vitis vinifera 19
- Grapevine 17
- Mass spectrometry 14
- Plasmopara viticola 13
- Anthocyanins 11
- Ellagitannins 11
- Flavonoids 11
- Wine 10
Lingua
- eng 350
- ita 28
- slv 2
Accesso al fulltext
- open 186
- restricted 111
- no fulltext 101
- reserved 38
- partially open 1
Impact Factor
- si 195
- no 35