RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
3rd MS Food day 2013 : October 9-11, 2013 University of Trento : book of abstracts
2013-01-01 Biasioli, F.
A breach in plant defences: Pseudomonas syringae pv. actinidiae targets ethylene signalling to overcome Actinidia chinensis pathogen responses
2021-01-01 Cellini, A.; Donati, I.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Buriani, G.; Biasioli, F.; Cristescu, S.M.; Spinelli, F.
A central location test on milk linking
2004-01-01 Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F.
A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling
2011-01-01 Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F.
A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation
2014-01-01 Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F.
A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information
2015-01-01 Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F.
A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry
2009-01-01 Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F.
A mechanism for biogenic production and emission of MEK from MVK decoupled from isoprene biosynthesis
2019-01-01 Cappellin, L.; Loreto, F.; Biasioli, F.; Pastore, P.; Mckinney, K.
A microcalorimetry study on the oxidation of linoleic acid and the control of rancidity
2017-01-01 Haman, N.; Romano, A.; Asaduzzaman, M.; Ferrentino, G.; Biasioli, F.; Scampicchio, M.
A multidisciplinary approach reveals new aspects of superficial scald aetiology and cold resistance mechanism in ‘Granny Smith’ apples
2019-01-01 Busatto, N.; Farneti, B.; Delledonne, M.; Vrhovsek, U.; Spinelli, F.; Biasioli, F.; Velasco, R.; Costa, G.; Costa, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2013 | 3rd MS Food day 2013 : October 9-11, 2013 University of Trento : book of abstracts | Biasioli, F. | Curatela | |
1-gen-2021 | A breach in plant defences: Pseudomonas syringae pv. actinidiae targets ethylene signalling to overcome Actinidia chinensis pathogen responses | Cellini, A.; Donati, I.; Farneti, B.; Khomenko, I.; Buriani, G.; Biasioli, F.; Cristescu, S.M.; Spinelli, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2004 | A central location test on milk linking | Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Biasioli, F.; Framondino, V.; Aprea, E.; Fasoli, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2011 | A combined sensory-instrumental approach for apple texture profiling | Corollaro, M.L.; Endrizzi, I.; Aprea, E.; Biasioli, F.; Costa, F.; Gasperi, F. | Abstract in Atti di convegno | |
1-gen-2014 | A combined sensory-instrumental tool for apple quality evaluation | Corollaro, M.L.; Aprea, E.; Endrizzi, I.; Betta, E.; Dematte', M.L.; Charles, M.C.; Bergamaschi, M.; Costa, F.; Biasioli, F.; Corelli Grappadelli, L.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2015 | A conjoint study on apple acceptability: sensory characteristics and nutritional information | Endrizzi, I.; Torri, L.; Corollaro, M.L.; Dematte', M.L.; Aprea, E.; Charles, M.C.; Biasioli, F.; Gasperi, F. | Articolo in rivista | |
1-gen-2009 | A consumer sensory approach to support the development of a fresh fruit drink based on blueberry | Endrizzi, I.; Biasioli, F.; Pirretti, G.; Giongo, L.; Calò, D.; Gallerani, G.; Gasperi, F. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2019 | A mechanism for biogenic production and emission of MEK from MVK decoupled from isoprene biosynthesis | Cappellin, L.; Loreto, F.; Biasioli, F.; Pastore, P.; Mckinney, K. | Articolo in rivista | |
1-gen-2017 | A microcalorimetry study on the oxidation of linoleic acid and the control of rancidity | Haman, N.; Romano, A.; Asaduzzaman, M.; Ferrentino, G.; Biasioli, F.; Scampicchio, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | A multidisciplinary approach reveals new aspects of superficial scald aetiology and cold resistance mechanism in ‘Granny Smith’ apples | Busatto, N.; Farneti, B.; Delledonne, M.; Vrhovsek, U.; Spinelli, F.; Biasioli, F.; Velasco, R.; Costa, G.; Costa, F. | Articolo in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1.01 Articolo in rivista 252
- 1.02 Recensione in rivista 1
- 1.05 Abstract in rivista 8
- 1.07 Articolo di rassegna 2
- 2.01 Contributo in volume (Capito... 18
- 4.01 Contributo in Atti di convegno 143
- 4.02 Abstract in Atti di convegno 146
- 4.03 Poster 10
- 7.01 Curatela 1
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2024 123
- 2010 - 2019 313
- 2000 - 2009 144
Editore
- Elsevier Science Limited 27
- Chiriotti 21
- Fondazione Edmund Mach 20
- University press 17
- Istituto agrario di San Michele a... 11
- Wiley-Blackwell 11
- Elsevier 10
- Società Chimica Italiana 9
- Eventi&immagine 7
- ISHS 7
Rivista
- JOURNAL OF MASS SPECTROMETRY 15
- ACTA HORTICULTURAE 14
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MASS SPE... 13
- POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 10
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 9
- FOOD QUALITY AND PREFERENCE 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- MOLECULES 6
- FOODS 5
- RIVISTA DI FRUTTICOLTURA E DI ORT... 5
Serie
- ACTA ITALUS HORTUS 2
- ACS SYMPOSIUM SERIES 1
- ATTI DELLE GIORNATE TECNICHE 1
- BERICHT ALVA-JAHRESTAGUNG ... 1
- QUADERNI SOZOOALP 1
Settore disciplinare
- Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA 124
- Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOL... 120
- Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI A... 74
- Settore AGR/03 - ARBORICOLTURA GE... 37
- Settore AGR/07 - GENETICA AGRARIA 16
- Settore BIO/04 - FISIOLOGIA VEGETALE 5
- Settore AGR/16 - MICROBIOLOGIA AG... 4
- Settore ING-IND/09 - SISTEMI PER ... 4
- Settore M-PSI/01 - PSICOLOGIA GEN... 4
- Settore AGR/13 - CHIMICA AGRARIA 3
Keyword
- PTR-ToF-MS 55
- PTR-MS 52
- VOCs 33
- Apple 21
- Volatile organic compounds 20
- Volatile compounds 18
- Volatile Organic Compounds 18
- Texture 16
- Aroma 14
- Proton transfer reaction-mass spe... 13
Lingua
- eng 405
- ita 64
- spa 4
- ger 1
Accesso al fulltext
- open 204
- no fulltext 181
- restricted 143
- reserved 52
- partially open 1
Impact Factor
- si 215
- no 48