Tedeschi, M.S.; Cavazza, A. (1998). Vini più tipici grazie ai lieviti selezionati. TERRA TRENTINA, 44 (11): 30-33. handle: http://hdl.handle.net/10449/18549
Citation: | Tedeschi, M.S.; Cavazza, A. (1998). Vini più tipici grazie ai lieviti selezionati. TERRA TRENTINA, 44 (11): 30-33. handle: http://hdl.handle.net/10449/18549 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Department of laboratory analysis and research # CS_1975-2004 |
Authors: | Tedeschi, M.S.; Cavazza, A. |
Title: | Vini più tipici grazie ai lieviti selezionati |
Journal: | TERRA TRENTINA |
Issue Date: | 1998 |
Scientific Disciplinary Area: | Settore CHIM/10 - Chimica Degli Alimenti |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
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