Fauhl, C.; Wittkowki, R.; Lofthouse, J.; Hird, S.; Brereton, P.; Versini, G.; Lees, M.; Guillou, C. (2004). Gas chromatographic/mass spectrometric determination of 3-methoxy-1, 2-propandiol and cyclic diglycerols, by-products of technical glycerol, in wine: interlaboratory study. JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, 87 (5): 1179-1188. handle: http://hdl.handle.net/10449/18111

Gas chromatographic/mass spectrometric determination of 3-methoxy-1, 2-propandiol and cyclic diglycerols, by-products of technical glycerol, in wine: interlaboratory study

Versini, Giuseppe;
2004-01-01

Settore CHIM/01 - CHIMICA ANALITICA
Fauhl, C.; Wittkowki, R.; Lofthouse, J.; Hird, S.; Brereton, P.; Versini, G.; Lees, M.; Guillou, C. (2004). Gas chromatographic/mass spectrometric determination of 3-methoxy-1, 2-propandiol and cyclic diglycerols, by-products of technical glycerol, in wine: interlaboratory study. JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL, 87 (5): 1179-1188. handle: http://hdl.handle.net/10449/18111
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10449/18111
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact