Nicolini, G.; Valenti, L. (2001). Indagine sul corredo polifenolico di vini Sagrantino con metodiche applicabili ai controlli di processo. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 54 (1): 49-65. handle: http://hdl.handle.net/10449/17504
Citation: | Nicolini, G.; Valenti, L. (2001). Indagine sul corredo polifenolico di vini Sagrantino con metodiche applicabili ai controlli di processo. RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA, 54 (1): 49-65. handle: http://hdl.handle.net/10449/17504 |
Internal authors: | |
Organization unit: | Department of laboratory analysis and research # CS_OLD |
Authors: | Nicolini, G.; Valenti, L. |
Title: | Indagine sul corredo polifenolico di vini Sagrantino con metodiche applicabili ai controlli di processo |
Journal: | RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA |
Issue Date: | 2001 |
Language: | Italian |
IF: | Without Impact Factor ISI |
Publication status: | Published |
Nature of content: | Articolo in rivista/Article |
Appears in Collections: | 01 - Journal article |
Files in This Item:
File | Description | Type | License | |
---|---|---|---|---|
Nicolini e Valenti 2001_Riv_Vitic_Enol_54(1)_49-65_SAGRANTINO.pdf | N/A | Tutti i diritti riservati (All rights reserved) | Open AccessView/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.