BERTOLDI, LUIGI
BERTOLDI, LUIGI
CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO INNOVAZIONE NELLE PRODUZIONI AGRARIE E ZOOTECNICHE
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Microbial and metabolic characterization of organic artisanal sauerkraut fermentation and study of gut health promoting properties of sauerkraut brine
2022-05-01 Gaudioso, G.; Weil, T.; Marzorati, G.; Solovyev, P.; Bontempo, L.; Franciosi, E.; Bertoldi, L.; Pedrolli, C.; Tuohy, K.; Fava, F.
NMR spectroscopy in analysis of organic sauerkraut fermentation
2023-01-01 Solovyev, P.; Gaudioso, G.; Weil, T.; Marzorati, G.; Bontempo, L.; Franciosi, E.; Bertoldi, L.; Pedrolli, C.; Tuohy, K.; Fava, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-mag-2022 | Microbial and metabolic characterization of organic artisanal sauerkraut fermentation and study of gut health promoting properties of sauerkraut brine | Gaudioso, G.; Weil, T.; Marzorati, G.; Solovyev, P.; Bontempo, L.; Franciosi, E.; Bertoldi, L.; Pedrolli, C.; Tuohy, K.; Fava, F. | - | |
1-gen-2023 | NMR spectroscopy in analysis of organic sauerkraut fermentation | Solovyev, P.; Gaudioso, G.; Weil, T.; Marzorati, G.; Bontempo, L.; Franciosi, E.; Bertoldi, L.; Pedrolli, C.; Tuohy, K.; Fava, F. | - |