MORELLI, RAFFAELLA
MORELLI, RAFFAELLA
CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE AGRARIA FORESTALE E AMBIENTALE
A multi-indicator approach to compare the sustainability of organic vs. integrated management of grape production
2024-01-01 Castaldi, S.; Formicola, N.; Mastrocicco, M.; Rodriguez Morales, C.; Morelli, R.; Prodorutti, D.; Vannini, A.; Zanzotti, R.
Riduzione del dosaggio rameico possibile ed efficace
2024-01-01 Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Bertoldi, D.; Maines, R.; Morelli, R.; Prodorutti, D.
Melo in conversione a biologico, valutazioni vegeto-produttive
2023-01-01 Zanoni, S.; Zanzotti, R.; Morelli, R.
La sostenibilità dell’ecosistema vigneto aumenta col sovescio
2023-01-01 Morelli, R.; Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Coller, E.; Prodorutti, D.
Can comparable vine and grape quality be achieved between organic and integrated management in a warm-temperate area?
2022-01-01 Morelli, R.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Zanzotti, R.
Soil communities: who responds and how quickly to a change in agricultural system?
2022-01-01 Coller, E.; Longa, C.; Morelli, R.; Zanoni, S.; Cersosimo Ippolito, M.C.; Pindo, M.; Cappelletti, C.; Ciutti, F.; Menta, C.; Zanzotti, R.; Ioriatti, C.
Labile, recalcitrant and stable soil organic carbon: comparison of agronomic management in a vineyard of Trentino (Italy)
2022-01-01 Morelli, R.; Bertoldi, D.; Baldantoni, D.; Zanzotti, R.
Il suolo come organismo vivente: indicatori di qualità biologica
2021-01-01 Morelli, R.; Cersosimo Ippolito, M.
Più sostanza organica stabile con il sovescio nel vigneto
2020-01-01 Morelli, R.; Bertoldi, D.; Baldantoni, D.; Zanzotti, R.
Fertilità del suolo in vigneto
2020-01-01 Morelli, R.; Zanzotti, R.
Role of different microorganisms in remediating PAH-contaminated soils treated with compost or fungi
2019-01-01 Bellino, A.; Baldantoni, D.; Picariello, E.; Morelli, R.; Alfani, A.; De Nicola, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2024 | A multi-indicator approach to compare the sustainability of organic vs. integrated management of grape production | Castaldi, S.; Formicola, N.; Mastrocicco, M.; Rodriguez Morales, C.; Morelli, R.; Prodorutti, D.; Vannini, A.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2024 | Riduzione del dosaggio rameico possibile ed efficace | Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Bertoldi, D.; Maines, R.; Morelli, R.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2023 | Melo in conversione a biologico, valutazioni vegeto-produttive | Zanoni, S.; Zanzotti, R.; Morelli, R. | - | |
1-gen-2023 | La sostenibilità dell’ecosistema vigneto aumenta col sovescio | Morelli, R.; Zanzotti, R.; Chiusole, M.; Maines, R.; Bertoldi, D.; Coller, E.; Prodorutti, D. | - | |
1-gen-2022 | Can comparable vine and grape quality be achieved between organic and integrated management in a warm-temperate area? | Morelli, R.; Roman, T.; Bertoldi, D.; Zanzotti, R. | - | |
1-gen-2022 | Soil communities: who responds and how quickly to a change in agricultural system? | Coller, E.; Longa, C.; Morelli, R.; Zanoni, S.; Cersosimo Ippolito, M.C.; Pindo, M.; Cappelletti, C.; Ciutti, F.; Menta, C.; Zanzotti, R.; Ioriatti, C. | Articolo in rivista | |
1-gen-2022 | Labile, recalcitrant and stable soil organic carbon: comparison of agronomic management in a vineyard of Trentino (Italy) | Morelli, R.; Bertoldi, D.; Baldantoni, D.; Zanzotti, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2021 | Il suolo come organismo vivente: indicatori di qualità biologica | Morelli, R.; Cersosimo Ippolito, M. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Più sostanza organica stabile con il sovescio nel vigneto | Morelli, R.; Bertoldi, D.; Baldantoni, D.; Zanzotti, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2020 | Fertilità del suolo in vigneto | Morelli, R.; Zanzotti, R. | Articolo in rivista | |
1-gen-2019 | Role of different microorganisms in remediating PAH-contaminated soils treated with compost or fungi | Bellino, A.; Baldantoni, D.; Picariello, E.; Morelli, R.; Alfani, A.; De Nicola, F. | Articolo in rivista |