ZHANG, PENGHAN
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 226
EU - Europa 200
AS - Asia 49
AF - Africa 9
SA - Sud America 6
Totale 490
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 226
FI - Finlandia 52
IT - Italia 49
DE - Germania 21
CN - Cina 19
IE - Irlanda 17
GB - Regno Unito 13
PL - Polonia 12
SG - Singapore 10
RU - Federazione Russa 9
IN - India 6
CZ - Repubblica Ceca 5
SE - Svezia 5
BR - Brasile 4
CI - Costa d'Avorio 4
UA - Ucraina 4
BW - Botswana 3
TH - Thailandia 3
VN - Vietnam 3
BE - Belgio 2
CL - Cile 2
DK - Danimarca 2
ES - Italia 2
GR - Grecia 2
JP - Giappone 2
KH - Cambogia 2
PT - Portogallo 2
AT - Austria 1
EG - Egitto 1
IL - Israele 1
LV - Lettonia 1
MN - Mongolia 1
MU - Mauritius 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TR - Turchia 1
Totale 490
Città #
Lappeenranta 42
Chandler 32
New York 20
Shanghai 16
Dublin 15
Boardman 12
Warsaw 12
Olalla 10
Helsinki 8
Moscow 8
Los Angeles 7
Ashburn 6
Fairfield 6
Seattle 6
Mülheim 5
Abidjan 4
São Paulo 4
Wilmington 4
Woodbridge 4
Beijing 3
Frankfurt am Main 3
London 3
Philadelphia 3
Pune 3
Singapore 3
Turin 3
Vaiano 3
Washington 3
Ann Arbor 2
Asti 2
Bologna 2
Bolzano 2
Brno 2
Cambridge 2
Casapesenna 2
Dong Ket 2
Falkenstein 2
Gateshead 2
Houston 2
Isola della Scala 2
Jacksonville 2
Lisbon 2
Mueang Samut Prakan 2
Olomouc 2
Omegna 2
Phnom Penh 2
Prescot 2
San Diego 2
San Giuliano Terme 2
San Mateo 2
San Michele All'adige 2
Tokyo 2
Trento 2
Acton 1
Bratislava 1
Cairo 1
Cardiff 1
Chions 1
Copenhagen 1
Dadri 1
Dallas 1
Eden Prairie 1
Eitensheim 1
Elk Grove Village 1
Guwahati 1
Hanover 1
Izmit 1
Jerusalem 1
Liège 1
Massimeno 1
Messina 1
Mezzolombardo 1
New Bedfont 1
Noida 1
Norwalk 1
Riga 1
Riyadh 1
Rome 1
Rovereto 1
Ulaanbaatar 1
Valladolid 1
Verona 1
Voronezh 1
Zaragoza 1
Totale 329
Nome #
On sample preparation methods for fermented beverage VOCs profiling by GCxGC-TOFMS 129
Application of GC×GC-MS in VOC analysis of fermented beverages 129
Application of a target-guided data processing approach in saturated peak correction of GC×GC analysis 94
Biotechnological exploitation of Saccharomyces jurei and its hybrids in craft beer fermentation uncovers new aroma combinations 77
Enhanced flavour profiles through radicicol induced genomic variation in the lager yeasts, Saccharomyces pastorianus 60
Volatile aroma compound production is affected by growth rate in S. cerevisiae 29
Application of comprehensive 2D gas chromatography coupled with mass spectrometry in beer and wine VOC analysis 28
Totale 546
Categoria #
all - tutte 3.310
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.310


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202146 0 0 8 0 2 11 3 7 4 5 2 4
2021/202286 4 2 0 1 0 2 13 16 29 9 5 5
2022/2023174 3 5 11 14 15 21 8 18 30 9 24 16
2023/2024232 9 20 34 30 29 7 11 6 7 48 13 18
2024/20258 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 546