AJELLI, MATTEO
AJELLI, MATTEO
CRI [2022-01 - today]: GENETICS AND FRUIT BREEDING
The blueberry phyllosphere microbiota: tissue-specific core communities and their stability across cultivars and years
2025-01-01 Giese, M.; Stefani, E.; Larger, S.; Pindo, M.; Farneti, B.; Ajelli, M.; Cattani, M.; Delgado-Baquerizo, M.; Giongo, L.; Coleine, C.; Donati, C.
Resilienza al cambiamento climatico: risposta fisiologica e qualitativa di nuove varietà di mirtillo allo stress idrico
2025-01-01 Populin, F.; Ajelli, M.; Ammanniti, S.; Cattani, M.; Faralli, M.; Farneti, B.
Potatura su misura: verso una gestione agronomica personalizzata delle nuove varietà di mirtillo
2025-01-01 Ajelli, M.; Populin, F.; Dondini, L.; Farneti, B.
Life VAIA: agroforestazione con mirtillo selvatico per il recupero dei territori alpini danneggiati
2025-01-01 Farneti, B.; Ajelli, M.; Cattani, M.; Populin, F.
L'etilene influisce sulla qualità dei mirtilli e sulla loro conservabilità
2022-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Comparative multi-parameters approach to dissect texture subcomponents of highbush blueberry cultivars at harvest and postharvest
2022-01-01 Giongo, L.; Ajelli, M.; Pottorff, M.; Perkins-Veazie, P.; Iorizzo, M.
Come migliorare la qualità e conservabilità del mirtillo con una gestione accurata del postraccolta
2022-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Low oxygen storage impacts on blueberry fruit quality
2021-01-01 Farneti, B.; Khomenko, I.; Ajelli, M.; Emanuelli, F.; Biasioli, F.; Giongo, L.
Texture features explain the susceptibility of grapevine cultivars to Drosophila suzukii (Diptera: Drosophilidae) infestation in ripening and drying grapes
2020-06-24 Giomi, F.; Sancassani, M.; Ajelli, M.; Mori, N.; Giongo, L.; Tonina, L.