SLAGHENAUFI, DAVIDE

SLAGHENAUFI, DAVIDE  

CTT [2012-02 - 2017-12]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE E SERVIZI TECNOLOGICI  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2020 Addition of volatile sulfur compounds to yeast at the early stages of fermentation reveals distinct biological and chemical pathways for aroma formation Kinzurik, M.I.; Deed, R.C.; Herbst-Johnstone, M.; Slaghenaufi, D.; Guzzon, R.; Gardner, R.C.; Larcher, R.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2016 Clarifying agents and 3-sulfanylhexanol precursors in grape juice Roman, T.; Larcher, R.; Slaghenaufi, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2015 Comparison of European Müller-Thurgau clones grown in Alpine area Nicolini, G.; Malossini, U.; Roman, T.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Development of a gas chromatography tandem mass spectrometry method for multiple flavours quantification Tonidandel, L.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Trainotti, D.; Barchetti, P.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Exploitation of simultaneous alcoholic and malolactic fermentation of incrocio Manzoni, a traditional Italian white wine Guzzon, R.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Roman, T.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nardin, T.; Vagnoli, P.; Krieger Weber, S. Articolo in rivista
1-gen-2018 Facile gas chromatography-tandem mass spectrometry stable isotope dilution method for the quantification of sesquiterpenes in grape Duhamel, N.; Slaghenaufi, D.; Pilkington, L.I.; Herbst-Johnstone, M.; Larcher, R.; Barker, D.; Fedrizzi, B. Articolo in rivista
1-gen-2016 High-Throughput LC-MS/MS method to evaluate the presence of exogenous glycerol in wines Tonidandel, L.; Moser, S.; Larcher, R.; Trainotti, D.; Slaghenaufi, D. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Induction of terpene biosynthesis in berries of microvine transformed with VvDXS1 alleles Dalla Costa, L.; Emanuelli, F.; Trenti, M.; Moreno-Sanz, P.; Lorenzi, S.; Coller, E.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Cestaro, A.; Larcher, R.; Gribaudo, I.; Costantini, L.; Malnoy, M.A.; Grando, M.S. Articolo in rivista
1-gen-2015 Inesperada riqueza de precursores de tioles polifuncionales en hollejos de Gewürztraminer Roman, T.; Tonidandel, L.; Slaghenaufi, D.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Müller Thurgau: confronto tra cloni omologati europei e nuovi materiali in corso di selezione Malossini, U.; Nicolini, G.; Roman, T.; Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Malacarne, M.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 Müller Thurgau: nuovi cloni italiani di una varietà mittel-europea Nicolini, G.; Roman, T.; Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Malacarne, M.; Larcher, R.; Malossini, U. Articolo in rivista
1-gen-2015 New head-space solid phase microextraction gas chromatography tandem mass spectrometry method for Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification in wines and spirits Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Prestazioni di cloni di Müller-Thurgau di origine francese e tedesca in Trentino Malossini, U.; Roman, T.; Malacarne, M.; Moscon, R.; Moser, S.; Slaghenaufi, D.; Larcher, R.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Rapid analysis of 27 volatile sulfur compounds in wine by headspace Solid-Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry Slaghenaufi, D.; Tonidandel, L.; Moser, S.; Roman, T.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2014 The impact of some clarifying agents on the precursors of the varietal thiols in juice Nicolini, G.; Roman, T.; Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Zatelli, D.; Larcher, R. Poster
1-gen-2016 Untargeted analytical method for glycosylated simple phenol profiling by on-line solid phase extraction and LC-high resolution mass spectrometry (Q-Orbitrap) Barnaba, C.; Nardin, T.; Slaghenaufi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Volatile Sulfur Compounds (VSCs) quantification by Head-Space Solid Phase Microextraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry (HS-SPMEGC-MS/MS) in wines Slaghenaufi, D.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno