SANCHEZ DEL PULGAR RICO, JOSE'

SANCHEZ DEL PULGAR RICO, JOSE'  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2013 Sensory characteristics and volatile compound of Iberian dry-cured shoulders from castrated and entire females: effect of immunocastration Gamero, R.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Reina, R.; Roldán, M.; Ventanas, J.; García, C. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Negative sensory attributes of Verdial de Badajoz olive oil: relationships to volatile compounds and other parameters Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Rubio, A.; Martín, L.; De Miguel, C.; Sanchez, J.; Carrapiso, A.I. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Improved QTL analysis of apple volatile compounds by PTR-TOF-MS Cappellin, L.; Costa, F.; Romano, A.; Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Aprea, E.; Märk, T.D.; Gasperi, F.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 PTR-ToF-MS analysis of VOC profile in dry-cured hams with different characteristics Sanchez Del Pulgar Rico, J.; Granitto, P.M.; Romano, A.; Yener, S.; Renaville, B.; Gasperi, F.; Piasentier, E.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno