NARDUZZI, LUCA

NARDUZZI, LUCA  

CRI [2011-01 - 2021-12]: DEPARTMENT OF FOOD QUALITY AND NUTRITION  

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Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2018 Biodiversità microbica dei bagni di erba utilizzati per la fitobalneoterapia in Trentino Franciosi, E.; Narduzzi, L.; Paradiso, A.; Tuohy, K.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2014 Improving the annotation of unknown metabolites via integration of GCMS and LCMS metabolomics: a close look into the complexity of grapevine glycosides Ghaste, M.S.; Narduzzi, L.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Shulaev, V.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Hilic LC-MS: from targeted to untargeted Narduzzi, L.; Arapitsas, P.; Della Corte, A.; Angeli, A.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The use of mass defect for unknown biomarkers recognition, classification and chemical formula prediction within LC-MS targeted experiments Narduzzi, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Targeted screening of free and glycosidically conjugated VOCs in wine Ghaste, M.S.; Carlin, S.; Narduzzi, L.; Stefanini, M.; Vrhovsek, U.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 The use of mass defect vs retention time plot for unknown biomarker recognition, classification, and chemical formula prediction within LC-MS untargeted experiments Narduzzi, L.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Hilic LC-MS: from targeted to untargeted Narduzzi, L.; Arapitsas, P.; Della Corte, A.; Angeli, A.; Mattivi, F. Poster