DEPENTORI, DANIELA
DEPENTORI, DANIELA
CS [2005-01 - 2008-12]: AGRIFOOD QUALITY DEPARTMENT
Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma
2000-01-01 Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L.
Characterisation of some Northern Italian passiti-wines through aroma and stable isotope analyses
1999-01-01 Versini, G.; Schneider, R.; Carlin, S.; Depentori, D.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A.
Characterization of the geographical origin of Pecorino Sardo cheese by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios and free amino acid ratios
2001-01-01 Manca, M.G.; Camin, F.; Coloru, G.; Del Caro, A.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Versini, G.
Dieta-origine geografica, latte e formaggio: riscontri con l'analisi isotopica
2001-01-01 Camin, F.; Coloru, G.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G.
Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses
2000-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E.
Isotopic measurement application on alcoholic beverages
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey
1998-01-01 Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A.
Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini
2000-01-01 Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2000 | Accertamenti innovativi per la caratterizzazione e tutela delle produzioni tipiche di montagna: l'analisi chimica isotopica e dell'aroma | Versini, G.; Camin, F.; Carlin, S.; Depentori, D.; Gasperi, F.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1999 | Characterisation of some Northern Italian passiti-wines through aroma and stable isotope analyses | Versini, G.; Schneider, R.; Carlin, S.; Depentori, D.; Nicolini, G.; Dalla Serra, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2001 | Characterization of the geographical origin of Pecorino Sardo cheese by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios and free amino acid ratios | Manca, M.G.; Camin, F.; Coloru, G.; Del Caro, A.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Versini, G. | Articolo in rivista | |
1-gen-2001 | Dieta-origine geografica, latte e formaggio: riscontri con l'analisi isotopica | Camin, F.; Coloru, G.; Depentori, D.; Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Improved control of the authenticity and geographic origin of grape products using stable multi-isotopic analyses | Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Larcher, R.; Carrau, F.; Dellacassa, E. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Isotopic measurement application on alcoholic beverages | Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-1998 | Progress in the stable isotope analysis of bioelements for improving the genuininess and geographic origin control of some foodstuffs, e.g. grape and other fruits derivates, dairy products and honey | Versini, G.; Depentori, D.; Camin, F.; Simoni, M.C.; Ziller, L.; Tonon, A. | Contributo in Atti di convegno | |
1-gen-2000 | Variazioni, in areali ristretti ed in funzione della varietà e quota, del tenore di isotopi stabili in alcuni costituenti dei vini | Camin, F.; Versini, G.; Depentori, D.; Simoni, M.C.; Tonon, A.; Ziller, L. | Contributo in Atti di convegno |