PEDO', STEFANO
PEDO', STEFANO
CTT [2024-01 - today]: DIPARTIMENTO SPERIMENTAZIONE AGRARIA FORESTALE E AMBIENTALE
A ogni vite la sua chioma
2010-01-01 Pedo', S.; Porro, D.; Zorer, R.; Magrini, A.
Andamento giornaliero dell'efficienza fotosintetica e del potenziale idrico fogliare in fase di prematurazione in relazione alla diversa vigoria del vigneto
2008-01-01 Zorer, R.; Pedo', S.; Bertamini, M.; Porro, D.; Di Blasi, S.
Aspetti nutrizionali, produttivi e qualitativi di varietà resistenti in Trentino
2016-01-01 Porro, D.; Pedò, S.; Bottura, M.
Atti del III Convegno nazionale di viticoltura: Fondazione Edmund Mach, San Michele all'Adige (Trento), 05-09 luglio 2010
2012-01-01 Pedo', S.; Porro, D.
Atypical ageing and hydric stress: insights on an exceptionally dry year
2023-01-01 Delaiti, S.; Pedo', S.; Roman Villegas, T.; Nardin, T.; Larcher, R.
Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems
2023-01-15 Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Pedo, S.; Zanzotti, R.; Larcher, R.
Atypical ageing defect in Pinot blanc wines: a comparison between organic and conventional production management systems
2023-01-01 Larcher, R.; Delaiti, S.; Nardin, T.; Pedo', S.; Roman, T.; Zanzotti, R.
Atypical ageing defect in Pinot Blanc wines: influence of the grapevine production management
2022-01-01 Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman Villegas, T.; Pedo', S.; Zanzotti, R.; Larcher, R.
Bioeconomia per l’agricoltura di montagna: impiego di fertilizzanti organici per la gestione della sostanza organica e dei nutrienti in frutticoltura
2023-01-01 Bona, D.; Cristoforetti, A.; Morelli, R.; Zanzotti, R.; Zanoni, S.; Tambone, F.; Pedo', S.; Fornasier, F.; Silvestri, S.
Caratteristiche dei nuovi portinnesti “serie M”
2013-01-01 Porro, D.; Pedo', S.; Bortolotti, L.; Dorigatti, C.; Stefanini, M.
Caratterizzazione fisiologica di un vigneto di Sangiovese in fase di prematurazione in relazione alla vigoria ed all'equilibrio vegeto-produttivo
2010-01-01 Zorer, R.; Pedo', S.; Bertamini, M.; Porro, D.; Di Blasi, S.
Cimatura della vite, c'è chi dice no
2020-01-01 Pedo, S.; Zanzotti, R.; Haas, F.; Pettarin, P.S.; Demattè, S.
Coltivazione dell'olivo in Trentino: Guida pratica per l’olivicoltura multifunzionale
2023-01-01 Morten, M.; Pedo', S.; Bondesan, D.; Cristoforetti, A.; Guella, E.; Zapponi, L.; Michelotti, F.
Comparison of three different methods of NDVI acquisition for vineyard canopy monitoring and their suitability for grape quality classification
2011-01-01 Fiorillo, E.; De Filippis, T.; Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Vaccari, F.P.; Carnevali, P.; Pedo', S.; Di Blasi, S.; Genesio, L.
Cultivar influence on virgin olive (Olea Europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile
2008-01-01 Tura, D.; Failla, O.; Bassi, D.; Pedo', S.; Serraiocco, A.
Development, yield potential and nutritional aspects of resistant grapevine varieties in Trentino Alto Adige
2019-01-01 Pedò, S.; Bottura, M.; Porro, D.
Dinamiche dei cationi Potassio, Calcio e Magnesio e disseccamento del rachide nella vite
2014-01-01 Porro, D.; Pedo', S.; Bertoldi, D.
Effects of different canopy management techniques on microclimatic dynamics and their impact on grape quality
2011-01-01 Matese, A.; Genesio, L.; Crisci, A.; Di Gennaro, S.F.; Fiorillo, E.; Primicerio, J.; Di Blasi, S.; Pedo', S.; Zorer, R.; Vaccari, F.P.
Environmental and seasonal influence on virgin olive (Olea europaea L.) oil volatiles in northern Italy
2009-01-01 Tura, D.; Failla, O.; Bassi, D.; Pedo', S.; Serraiocco, A.
Evaluating the atypical aging potential development in sparkling wines can be achieved by assessing the base wines at the end of the alcoholic fermentation
2024-01-01 Delaiti, S.; Nardin, T.; Roman, T.; Pedo', S.; Larcher, R.