Sfoglia per Titolo

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 4.078 a 4.097 di 12.213
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2011 Fast uptake and metabolism of cyaniddin 3-glucoside by rat kidneys and liver Mattivi, F.; Vanzo, A.; Vrhovsek, U.; Franceschi, P.; Wehrens, H.R.M.J.; Scholz, M.U.; Tramer, F.; Passamonti, S. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2016 FastGC PTR-ToF-MS analysis of yeast VOCs Khomenko, I.; Stefanini, I.; Cappellin, L.; Cappelletti, V.; Franceschi, P.; Märk, T.D.; Biasioli, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2017 Fat storage in Drosophila suzukii is influenced by different dietary sugars in relation to their palatability Biolchini, M.; Murru, E.; Anfora, G.; Loy, F.; Banni, S.; Crnjar, R.; Sollai, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Fatal outbreak in Tonkean macaques caused by possibly novel Orthopoxvirus, Italy, January 2015 Cardeti, G.; Gruber, C.E.M.; Eleni, C.; Carletti, F.; Castilletti, C.; Manna, G.; Rosone, F.; Giombini, E.; Selleri, M.; Lapa, D.; Puro, V.; Di Caro, A.; Lorenzetti, R.; Scicluna, M.T.; Grifoni, G.; Rizzoli, A.; Tagliapietra, V.; De Marco, L.; Capobianchi, M.R.; Autorino, G.L. Articolo in rivista
1-gen-2012 Fate and behaviour of Trichoderma in the soil and effects on soil microflora Pertot, I. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Fate of formulated and non-formulated Trichoderma strains after application in the soil and side effects on non-target microorganisms Chammem, H.; Nesler, A.; Pertot, I. -
1-gen-2015 Fate of microbial metabolites of dietary polyphenols in rats: is the brain their target destination? Vrhovsek, U.; Gasperotti, M.; Passamonti, S.; Tramer, F.; Masuero, D.; Guella, G.; Mattivi, F. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Fate of microbial metabolites of dietary polyphenols in rats: is the brain their target destination? Gasperotti, M.; Passamonti, S.; Tramer, F.; Masuero, D.; Guella, G.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2003 Fate of trace elements in the pedosphere: forest soils in alpine environment, Italy Bini, C.; Geminiani, S.; Zilocchi, L.; Corradini, F.; Sartori, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2008 Fattori biotici e abiotici che influenzano l'accrescimento di Oncorhynchus mykiss (trota iridea) Faccenda, F.; Lunelli, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2011 Fattori climatici che determinano la distribuzione, abbondanza e attività di Aedes albopictus e potenziali effetti legati al cambiamento climatico Roiz, D.; Neteler, M.G.; Rizzoli, A. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2007 Fattori determinanti per il successo dell'applicazione della confusione sessuale: l'esperienza del Trentino Alto Adige Ioriatti, C. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1984 Fattori di qualità dei vini bianchi giovani: influenza dell'azoto assimilabile dei mosti e dei componenti aromatici dei vini Margheri, G.; Versini, G.; Gianotti, L.; Pellegrini, R. Articolo in rivista
1-gen-2007 I fattori di trascrizione specifici nelle piante Cova, V. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1999 Fattori ecologici e qualità delle mele Sansavini, S.; Corelli Grappadelli, L.; Eccher, T.; Noé, N.; Porro, D. Articolo in rivista
1-gen-2014 Fattori inerenti allo sviluppo di fioriture di cianobatteri tossici con particolare riferimento a eutrofizzazione e cambiamenti climatici Salmaso, N.; Copetti, D.; Guzzella, L.; Manganelli, M.; Masala, E.; Naselli Flores, L. Contributo in volume (Capitolo o Saggio)
1-gen-1998 Fattori varietali e tecnologici che determinano il patrimonio fenolico dei vini Mattivi, F.; Nicolini, G.; Vrhovsek, U. Contributo in Atti di convegno
15-feb-2023 Fatty acid and multi-isotopic analysis (C, H, N, O) as a tool to differentiate and valorise the djebel lamb from the mountainous region of Tunisia Smeti, S.; Camin, F.; Bontempo, L.; Tibaoui, S.; Yagoubi, Y.; Pianezze, S.; Piasentier, E.; Ziller, L.; Atti, N. -
1-gen-2002 Fatty acid composition and eating quality of Bergamasca lambmeat from transhumance and intensive production systems Piasentier, E.; Enser, M.; Valusso, R.; Volpelli, L.A.; Gasperi, F.; Fisher, A. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2021 Fatty acids stable carbon isotope fractionation in the bovine organism. A compound-specific isotope analysis through gas chromatography combustion isotope ratio mass spectrometry Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Camin, F.; Paolini, M.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Fabro, C.; Piasentier, E. Articolo in rivista
Mostrati risultati da 4.078 a 4.097 di 12.213
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile